ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Крушарски: Започваме "Трибуна Бесика" напролет
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:27 / 19.10.2015Коментари (38)10595
© Plovdiv24.bg
Спонсорът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обяви, че "Лаута" ще разполага с нов сектор от следващия сезон. До тогава ще бъде готова "Трибуна Бесика". Тя бе срутена от бившия благодетел на тима Веселин Марешки, който обаче след това "забрави" да я вдигне наново. Строежът й ще започне през пролетта. 

"В процес на проучване на настоящия проект съм. Няма обаче да стане това, което е заложено в него, а ще има промени. Строителството ще се изпълни на два етапа. Мисля, че ще я започнем през пролетта и до следващия сезон нея ще я има", заяви Крушарски в студио "Дерби". 

Той посочи, че така посещаемостта ще се увеличи, защото на стадиона ще се завърнат запалянковци, които са спрели да посещават мачовете на тима. 

"Това ще доведе и до разделяне на върлите фенове от по-нормалните, които сега не идват заради ексцесиите, които се получават. Стадионът е общинска собственост. Борим се да започнем ремонт, а ще видим докъде ще ни стигнат силите. Имаме такова обещание, а аз обещанията си ги гоня като наследство, гоня до дупка да си постигна целта. Така че, след като е казано "Да", то строежът трябва да стане", посочи той.

Крушарски се върна и на успеха в дербито срещу Ботев Пловдив с 2:1. "За мен беше удоволствие, че напълнихме стадиона. Въпреки възрастта си момчетата показаха дух, играха за победата. Това не може да не ме радва." 

Бизнесменът говори и за ексцесиите по трибуните. За тях от ръководството на Ботев обвиниха Локомотив и полицията. 

"През цялото време комуникирахме с шефовете на Ботев. Действително отпуснахме само 500 билета. На стадиона с тях влязоха 700 човека. След това ни помолиха да пуснем още 50 запалянковци. Колкото бяха извън сектора - влязоха без пропуски. Не съм бил на място, за да кажа какво точно е станало - това могат да оповестят органите на реда. Мисля, че на стадиона имаше над 800 привърженици на Ботев, като триста от тях бяха без пропуски. Това може да се види и по кадрите. Писанието на Ботев малко ме учуди, защото бяхме в постоянна комуникация през целия мач", каза Крушарски.
Още по темата: общо новини по темата: 57
20.11.2016
18.11.2016
17.11.2016
17.11.2016
15.11.2016
14.11.2016
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Г-н Крушарски , да не забравите едно склатче да направите на Г-н Бонев....
на 20.10.2015 г.
+2
 
 
Добра новина,дано започне и завърши бързо реализацията на проекта.Правилно мисли г-н Крушарски,много локомотивци,а и фенове на пловдивския футбол не идват на Лаута заради това, че трябва да слушат псувни и да дишат дим!Създайте условия като по европейските стадиони и тогава всичко ще си дойде на мястото!Поздрави и само Локо и само напред и нагоре!
+4
 
 
Аз пък съм сигурен, че до 2-3 г.макс. трибуна Бесика ще я има. Е, може да се хванем с който иска и на бас. По една бира на новата трибуна хаха...
+4
 
 
човека е сериозен,не парадира със състоянието си нито вади някакви извънземни проекти за супер модерен стадион на който да се играят финали на шампионска лига.Каза че ще направи всичко възможно да направи трибуна като в Ловеч,дано общината не му прави спънки
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 20.10.2015 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
на 20.10.2015 г.
+3
 
 
Естественно, че ако се направи трибуната ще идват много повече хора. Това е ясно. Пък ако отбора върви нагоре и се бори за челните места трябва да се мисли за ново разширяване и увеличаване на капацитета. Тогава и Бесика няма да е достатъчна
+2
 
 
Дано да стане факт трибуната,със сигурност ще започнем отново да пълним стадиона
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+8
 
 
Стискам палци да стане факт ,че боли като го гледам така стадиона .Дай боже Крушарски да си изпълни думите и чак като е готова ще му благодаря лично и ще се обадя на 112 да приготвят повече линейки ,че ще има масови инфаркти и самоубийства от страна на турците които отдавна са забравени и стадиона си бутнаха.
-3
 
 
За каква възраст говори този човек,ами тя е 30год средна
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: