ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ермин Шиляк: Бяхме уплашени
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:29 / 28.09.2015Коментари (11)3838
© Plovdiv24.bg
"Трудно е да говориш, когато загубиш. Левски игра много по-добре от нашия тим. Ние бяхме твърде респектирани от Левски. Ние сме млад отбор и може би бяхме уплашени. Но това е футболът, ние сме млад тим", сподели наставникът на Ботев Ермин Шиляк след поражението от Левски с 0:1.

"Не, не се страхувам за позицията си. Загубихме от трите най-добри отбора в България, но бяхме по-добри от тях. Дори и тази вечер. Трудно е да спечелиш срещу тези отбори, опитахме се да спечелим, но не успяхме", допълни младия спец.

"Аз и отборът като цяло трябва да подобрим много аспекти, играхме добре в последните мачове, но нямахме късмет. Може би липсва увереност. Мисля, че в следващите двубои ще се представим много по-добре. Все още изграждаме тима, взехме и нови футболисти. Надявам се в най-скоро време новите да достигнат формата, която ще е полезна за отбора", завърши Ермин Шиляк.

Още по темата: общо новини по темата: 27
15.10.2015
29.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
28.09.2015
28.09.2015
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Липсва СПОРТНАТА ЗЛОБА,от където ще дойде и агресията и хъса и т.н.Сега са мамини синчета.Гледат къде повече пари да изкарат, само това им е акъла и нищо друго.Три месеца без заплата от тук нататък.Имат достатъчно за да живеят.На който не му отърва да си отива.За парите които получават не показват нищооооо.Сега ги заведете на Рилския манастир да им е...й...а, -а-к-т-
+6
 
 
Виждам, че някои не са наясно какво е имал предвид треньорът. Липсва ни агресивната игра в полузащита и защита. Когато противникът ни атакува, защитниците ни предпочитат зоновото пазене, а не да влизат в борба за топката веднага. Това касае целия ни български футбол, в това число и националните ни отбори. Когато треньорите от ДЮШ започнат да подготвят младото поколение на агресивна игра, ще дойдат успехите и в международните мачове. Няма ли я тази агресия в защита, остава впечатлението за уплашени и страхливи.
+1
 
 
Ние сме млади, ние сме уплашени и куп други извинения след всеки мач. До кога? Нито сте млади,, нито уплашени г-н Шиляк. Вие сте отбор от некадърни нещастници, това би звучало по правдоподобно. Като се почне от Палийски, Молива, Рендето, Белия и се стигне до постоянно контузения Галев. Хрантутници и некадърници. Срам сте за Ботев.
-3
 
 
Вчера преди мача друга песен пя.....смешници
-2
 
 
Ми да си бяхте стояли в Пловдив, щом ви е страх да изпълнявате служебните си задължения! Аз не знам някой работник днес да иде на работа щастлив, а утре-уплашен! Щом ще се напикавате от страх-разпускайте отбора, за да не харчите излишни пари! Плащат ви гориво, хотела, спането, храната, лагери-и те-уплашени!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
-4
 
 
ТИ ТОЗИ ДИСК НЕ СИ ЛИ ГО ГЛЕДАЛ ВЕ МАЙНА?!ДА ТЕ ЕВ...А У КЛОШАРА...ТИ ЩЕ СТАНЕШ ТРЕНЬОР, КОГА НА к**а МИ НОКЪТ ПОРАСНЕ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: