Димитър Колев за Бащата, задълженията и бъдещето на Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
22:27 / 30.03.2015
7071
"Мотивите за напускането на Христо Колев са лични. Не са свързани с финансовата криза в клуба. Не би следвало толкова да се преекспонира тази новина." Това заяви един от лидерите на сдружение "Бъдеще за Локомотив" Димитър Колев след двучасова среща на привържениците на Локомотив и сдружението в Концертната зала на бившия Партиен дом, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"За съжаление, напускането му е огромна загуба за нас. Истински локомотивец, мъж, който ни е изключително нужен, но в крайна сметка решението е негово. Направихме всичко възможно, разговаряхме с него, но той е човек, който не се връща назад", каза още Колев.

Относно дължимите пари от Левски и ЦСКА адвокатът обясни: "Днес разговаряхме с Левски. Най-вероятно утре ще постъпят средства в клуба. Предполагам, че всичко ще е наред. Не се притесняваме толкова за лиценза. Работим по всички дупки, които има за запълване." 

"Задължения към НАП не са от днес. Те не са натрупани от това ръководство. По принцип ние имаме договорка с НАП - всички приходи, които влизат в момента в клуба, част от тях се отделят за покриване на задълженията на отбора. Няма как да се изплатят наведнъж, но и те проявяват търпение и разбиране и лека полека сумите се погасяват", продължи той. 

"Ползата от днешната среща е огромна. Видя се, че всички фенове сме обединени в това, че трябва да работим заедно и да спасим Локомотив. Да се съберат средства, за да може да се покрият неплатените задължения към футболистите и да се завърши сезона подобаващо. Това означава финал за Купата на България и евентуално да я спечелим", завърши Колев.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).