ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неприятен старт на пролетния полусезон за Спартак
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:44 / 22.03.2015Коментари (0)2019
©
Спартак започна с много неприятна загуба срещите си от пролетния дял в Югоизточната "В" група. "Гладиаторите" бяха надиграни с 0:4 от отбора на Димитровград. И двата отбора до този момент не бяха записали среща след подновяването на първенството, но очевидно домакините се бяха подготвили по-добре.

В началото на срещата нищо не предвещаваше неприятния развой. Още в 3-тата минута Тони Станев изведе в добра позиция завърналия се в Спартак Петко Фанев, но последния не съумя да отбележи. Фанев изведе отбора с капитанската лента. Срещата вървеше равностойно до 18-ата минута, когато едно неразбирателство в защитата на спартаклии позволи на домакините да поведат за 0:1. В 38-ата минута резултатът вече бе 0:2 за Димитровград след като целият отбор на Спартак проспа едно бързо изпълнение на фаул. В 39-ата минута Николай Христозов пропусна второ добро положение за гол в полза на Спартак. В 40-ата минута стана и най-спорната ситуация в срещата, когато съдията отсъди много съмнителна дузпа за Димитровград. При създалата се ситуация за наказателния удар титулярният страж на Спартак Петър Начев бе принудително заменен от един от новаците в отбора Георги Гешев. След изпълнението на дузпата резултатът вече стана класически в полза на Димитровград. При 0:3 за домакините завърши тази част.

През второто полувреме старши треньорът на "гладиаторите" Манол Георгиев се опита да промени развоя, но нещата така и не се получаваха. В 55-ата минута на срещата Атанас Паскалев направи много хубав пас към Тони Станев, но и след неговия удар статуквото в резултата не се промени. В 62-ата минута след едно прострелно центриране и засичане с глава домакините окончателно сложиха точка на спора - 0:4. До края на срещата играта бе повече лежерна и така резултатът се запази без промяна.

Трябва да се отбележи, че по различни причини днес за Спартак не играха: Дани Колев, Рангел Кордов, Христиан Хубенов, Тошко Димитров, Кристофър Асенов, Анатоли Киков, Динко Михайлов, Веселин Отман, Михаил Пърчев. Освен спрягания за сигурно ново попълнение на Марица Петко Фанев в отбора се завърнаха Росен Колев и Костадин Ролев. Нов е и вратарят Георги Гешев, както и дошлият от Марица халф Лъчезар Якалиев.

Състав на Спартак: Петър Начев (40 - Георги Гешев), Илия Петров, Николай Христозов, Борис Бисеров, Петър Харлов, Кристиян Кумбаров, Лъчезар Якалиев, Тони Станев, Костадин Ролев (46 - Валентин Тодоров), Атанас Паскалев и Петко Фанев (70 - Росен Колев)

В следващия междинен кръг на 25 март Спартак ще е домакин на Евроколеж.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Фенове показаха кой е човекът, изградил борбения гладиаторски дух на Спартак
Капитанът на Спартак с хеттрик срещу Марково
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Следващият съперник принуди Спартак да смени стадиона
Шефът на Несебър: Съдията помагаше на Спартак, беше дошъл да ни заколи!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: