ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Ботев очакват успешен развой на преговорите за спонсорство
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:59 / 17.03.2015Коментари (22)4815
© Plovdiv24.bg
В Ботев очакват успешен развой на преговорите за спонсорство, които водят с няколко фирми след класирането на отбора за участие в първата шестица на първенството на "А"-футболна група. Това съобщи прокуристът на клуба Тервел Златев.

"От доста време водим преговори за спонсорство с няколко фирми, сред които и Виваком, и се надяваме на бърз положителен отговор, след като футболистите извоюваха мястото на отбора в първата шестица", коментира Тервел Златев.

Гостуването на стадиона в Коматево на най-добрите български отбори несъмнено ще повиши интереса към Ботев от страна на рекламодатели и зрители и това ще се отрази благоприятно на финансовото състояние на клуба е мнението на неговите ръководители". "Жълто-черните" футболисти бяха пуснати в почивка до сряда, когато се събират на първа тренировка в подготовката си за участието в първата шестица на "А" група.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В Ботев нещата са ясни.И с малък бюджет,с български играчи,с малки заплати сега сме в шестицата.Догодина може и извън нея,но това е наш проблем.Не виждам защо се претесняват тези които са пред дилема ,,изпадане или разпадане''.Густо ми е Пловдив.
+2
 
 
Първият успех е факт!Ефбет е платил на клуба още 30 000 лв.за класирането в първата 6-ца!Малко,но все от някъде се почва!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+9
 
 
Безпаричието ни се отрази отрезвително. Бяхме принудени да заложим на млади футболисти, непопулярни треньори. Не успяхме да привлечем нито едно ново попълнение. Това дава време на футболистите за растеж, на отбора за сработване. Такава беше и стратегията на Цветан Василев - за постепенен растеж. Отстъпи от тази позиция под натиск на обстоятелствата!
+6
 
 
ТЦ-ИМЕ е завършила годината със загуби, след като изпадна и в процедура по обявяване в несъстоятелност, но после е разсрочила дълговете си за една година. Тя управлява активи на стойност 800 милиона лева. "В Ботев се надяват с това решение да отпаднат и финансовите проблеми на клуба за близкото и по-далечно бъдеще".
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 17.03.2015 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+7
 
 
Добрите новини продължават. Софииският апелативен съд отстрани временния синдик и отмени запорите на сметките на ТЦ-ИМЕ. Решението отменя определението на отстранената съдия Румяна Ченалова от Софийски градски съд, с което тя назначи временен синдик в чуждестранна компания. Става въпрос за предварителните обезпечителни мерки, поискани от свързваното с депутата Делян Пеевски "Сиболе сървсис инкорпорейтид България" спрямо контролираното от банкера Цветан Василев "Технологичен център - институт по микроелектроника (ТЦ-ИМЕ)" и единия от основните му акционери - офшорката EFV International Financial Ventures (44%), регистрирана на Британските Вирджински острови.
+7
 
 
Ботев е имал и ще има солидни спонсори. Да му мисли другият клуб зад ВСИ-то.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: