ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица пред прекратяване на участието си във "В" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:20 / 06.03.2015Коментари (4)4900
©
"Всички футболисти от представителния мъжки футболен отбор на "Марица" и треньорското ръководство декларират, че отборът най-вероятно ще прекрати участието си в Югоизточна "В" група. 

Причина за това е, че ръководството на клуба в лицето на Георги Попов - Тумби, Владимир Фатов, Веселин Тосев и Иван Кесов отказват да финансират клуба, тъй като нямат тази възможност. На ръководството на клуба е бил даден списък с разчет за финансирането на клуба през пролетния дял на първенството. Връчени са им и ключове от стадиона. Никой от ръководството до днес не се е отзовал и развитие няма.

Днес целия футболен отбор беше на среща с председателя на УС Георги Попов в дома му. От него бе поискана информация каква е причината той да дискриминира новите попълнения в тима. По-рано днес той е дал съгласие да се картотекира само един от новите, но за останалите шест той твърдо отказва. Попов не даде смислено обяснение.

Поради гореизброените причини футболният отбор най-вероятно няма да продължи участието си в първенството и ще напусне състава на Югоизточна "В" група."

Към съобщението има необработен клип от днешната среща с Попов.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 06.03.2015 г.
+5
 
 
Това в Марица и Спартак си е вегетиране и фотосинтезиране и тези клубове уж още ги има ама всъщност отдавна ги няма. Същата работа е и в Локомотив и Ботев само че там мащабите са малко по големи,в маричката кърлежчетата са се загмездили там за да цоцкат по 500-600 лева под предлог че развиват футбол а в локомотив и Ботев парсата засега е все още по-голяма,но с темпото и посоката в която се движат скоро единия от двата клуба ще отиде при Марица и Спартак само дето още не е ясно кой. Прогнозата ми е че Пловдив заради много голямата си загриженост към спорта благодарение на която вече нямаме Баскетбол,Волейбол и Бокс скоро ще остане с един елитен футболен клуб и едва тогава той ще се позакрепи,както са нещата в Стара Загора,надявам се късата клечка да не попадне в Ботев защото и при нас каквото и да си говорим са останали само едните фенове и кажи речи нищо друго освен добрата тренировъчна база.
+8
 
 
Това наистина ли е Тумбито? Не очаквах че дотам ще изпадне и той и всички от ръководството на Марица покрай него. Поредните циркове с участието на Петър Курдов. Кой крив кой прав незнам ама всичко отново ще е за сметка на футболния клуб в случая на Маричката. Жалко
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: