ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Николай Манчев игра при победа на Марица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:45 / 06.02.2015Коментари (1)2738
© Plovdiv24.bg
Все още не е ясно дали Манчев ще остане в родния си клуб
В първата си контролна среща от предсезонната си подготовка "Марица" победи тима на "Брестник" с 2:0. Срещата се игра на тежкия терен на игрището до Английската гимназия. 

След много пропуски през целия мач в крайна сметка "жълто-сините" успяха да спечелят. Головете за маричани вкараха Йордан Влашки и Кирил Ангелов през втората половина на второто полувреме. 

За "Марица" игра и юношата на клуба и бивш играч на "Ботев" и ЦСКА Николай Манчев, за който все още не е ясно дали ще остане в отбора. Манчев игра за последно в тима на "Оборище" (Панагюрище). 

Иначе той, както и целия отбор на "Марица" игра на прилично ниво с оглед лошия терен. Всички налични футболисти взеха участие в контролната среща, включително и дошлите на проби. 

За "Брестник" на вратата застана Горан Гръблев, който е резервен вратар на "жълто-сините". Това се наложи, тъй като в младия тим на брестничани нямаха вратар.

В събота Марица излиза срещу Момино от 11,00 часа на същото игрище, но само, ако времето позволява провеждането на контролата.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Браво Манчев ....от звезда до аматьор ,а йерархията май се развиваше обратно .Не си лошо момче ама май живота по баровете май повече те влечеше и сега си на дъното ...догодина те виждам в отбора на Царацово в регионалните .Това е живота приятелю от върха та в калта .Когато трябваше да израстваш ти се правеше на велик и те прибираха на сила в лагера ,като ,че ли някой ти беше длъжен да те пази от порока на алкохола.Антония отдавна си хвана пу**ата и те забрави ,а ти стигна дъното.Заради селския отбор на Съединение на празника на града те изхвърлиха от ЦСКА ,айде сега играй с хлапетиите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: