ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо постави цена от 300 000 евро на Карагерен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:12 / 10.01.2015Коментари (28)7233
© Plovdiv24.bg
"Локомотив" (Пд) е заложил специална откупуваща клауза в договора на крилото Бирсент Карагарен. Определената сума е 300 000 евро.

Контрактът на крилото със Смърфовете е до лятото, като има и опция за удължаването му с още 1 година. На Лаута са очаквали 22-годишният офанзивен халф да се превърне в бъдещата звезда на отбора и са преценили, че кандидат-купувачите на асеновградчанина ще трябва да се бръкнат с тези пари, за да успеят да го привлекат.

Според запознати тази откупуваща клауза касае специално отборите от чужбина, които проявяват аспирации да имат таланта в редиците си. Както вече писахме, той е в полезрението на клуб от полската Екстракласа и тим от турската Втора дивизия. На този етап обаче няма конкретна оферта до клуба за него.

Иначе сумата от 300 000 евро е непосилна за почти всички български клубове, които го искат, но целта им е да го вземат, без да плащат трансферна сума. Сериозен интерес към него проявяват "Славия" и "Левски", но и двата клуба се надяват да го прилапат като свободен агент. Ако крилото наистина скъса със Смърфовете, то на опашката за подписа му със сигурност ще се наредят още няколко наши отбори. През есента Карагарен изгря на родния футболен небосклон. Бирсент набързо се превърна в най-конвертируемия футболист на "Локо" (Пд). Интерес към асе-новградското крило не липсва, но всички искат да го вземат без пари, като следят с интерес дали той няма да реши да прекрати договора си с пловдивчани заради неясното бъдеще на клуба. Самият играч преди време обяви, че смята да остане верен на "черно-белите", независимо от тежката финансова ситуация на Лаута.

Ако до края на месеца ръководството на пловдивския "Локомотив" не изплати заплатите на отбора, то Карагерен спокойно ще може да разтрогне контракта си, разбира се, при желание от негова страна. Шефовете на клуба обаче са предприели всички мерки да се разплатят с подопечните си в максимално кратки срокове след старта на зимната подготовка идния понеделник.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 11.01.2015 г.
+1
 
 
Къде да ходи момчето , че той си има стадион в покранините на града - КАРАГАРЕН АРЕНА.
Сподели какво ново....
на 11.01.2015 г.
-1
 
 
По - добре за сега да трупа опит в Локотото. Вижте оня жълтия Белоземския селяндур - не знае какво е футбол вече . Търка ли търка резервната скамейка - и за чеп не става .
0
 
 
Дано не се подлъже да напусне сега...трябва още много да трупа опит и самочувствие иначе ще стане като Абушев....
-2
 
 
добър футболист,със сигурност струва повече от сакатите чужденци,става и за Ботев,нашите ще е добре да го "откраднат"
+2
 
 
мислех, че е чужденец като повечето играчи на локуту последните 25 години, а то се оказа, че момчето е от асеновград ........ ..... ..... знае къде ще се чувства сред свои и там играе ;)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 10.01.2015 г.
+3
 
 
То, верно сте безпарични, ама да се самозалъгвате, че някой ще даде тия пари е смешно. Тоя е една торба кокали, няма никаква физика, бързината му е спорна. Най-много под наем на някой, другата сума за издръжката - от кебапчета. Като изгонихте Коко, лапайте мухи сега.
+7
 
 
При разтрогване по вина на клуба, Локо ще получи преобладаващ среден
+8
 
 
https://www.plovdiv24.bg/sport/534080.html В тоя линк сами ще се убедите, как вашата легенда за пореден път обяснява,че на 12 януари ще има нов спонсор за локуту.12 януари е -кога? В понеделник! И кой луд ще продава,ако ще има нов спонсор, който няма да продава,а ще купува нови таланти за локуту?Айде разберете се със золума и кажете-ще продавате ли,ще имате ли спонсор? Иначе за това куцо магаре със звучното българско име-кара-незнам кой си,ако някой даде 30 бона-продавайте го. Ама да пишете,че струвал 300 бона-е по-смешно,откогато писахте,че арабските шейхове се блъскат да купят императора-пастаджия.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 10.01.2015 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+11
 
 
В България няма кой да даде пари за Карагерен ,единствено Лудогорец ,но там едва ли ще го искат .Иначе 300000е спасяват сезона.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Крушарски: Поредно решение, което съсипва футбола! Щетите ще са големи!
Георги Минчев не спира да бележи в Кипър, направи го в трети пореден мач
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: