Вили преди Левски: За всички в Ботев този мач е по-особен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
11:30 / 21.11.2014
8111
Треньорът на Ботев Велислав Вуцов призна, че сблъсъка с Левски ще е малко по-особен за него и "канарчетата". През последните години пловдивчани се представят много добре срещу "сините" у дома, за което наставника се надява това да продължи и в неделя след срещата в "Коматево".

"Настроението в отбора преди дербито с Левски е много добро. Доволен съм, че всички в отбора разбират важността на мача в това дерби. Разбират, че са в много добро функционално и добро състояние. Надявам се всички момчета, които излязат на терена да изиграят един добър мач", коментира за Plovdiv24.bg Вили Вуцов. 

"За всички, които са в Ботев е по-особен този мач. Нека да победим в неделя и ще кажа повече неща, защо е по-особен. Ботев през последните години бие с лекота отбора на Левски, да се надявам това да продължи и сега", каза още треньорът на "канарчетата".

Дали са готови Пламен Николов и Александър Колев за дербито той сподели: "Двамата започнаха от вчера да тренират. Алекс върви малко по-напред с възстановяването от Пламен, но трудно може да се надяваме, че ще вземат участие за срещата с Левски".

Срещата от 16-ия кръг между Ботев и Левски е в неделя от 13,15 часа на "Футболен комплекс Ботев 1912". 



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).