ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Любо Шейтанов отказа на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:41 / 01.10.2014Коментари (14)5728
©
Първият и пожарен вариант на Локомотив (Пловдив) за треньор с лиценз ПРО - Любомир Шейтанов, който да стои на пейката до Христо Колев - Бащата след напускането на Неделчо Матушев, е отказал поканата на "черно-белите" шефове, пише "Меридиан Мач". 

Другите имена, които бяха близо до Локомотив и имат лиценз - Красимир Манолов, Иван Маринов - чушката, Атанас Маринов и Николай Митов също се отдалечават от "Лаута". До месец "черно-белите" се надяват да намерят решение, но и да убедят Христо Колев да остане начело на клуба. Бащата не е твърд в решението си да е старши треньор. 

В събота Локо (Пд) приема Литекс като на пейката до Колев или на трибуните ще присъства и Матушев, за да бъде използван лиценза му.
Още по темата: общо новини по темата: 12
06.10.2014
04.10.2014
04.10.2014
04.10.2014
04.10.2014
04.10.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ей със това ръководство начело със този изрод адвокат до никъде няма да е докараме и по скоро да се обаждат на Коко и да се връща при нас тия глупаци ще ни вкарат във областните групи
+2
 
 
никои не иска да е треньор в този абсурден вариант на управление ...!!! да назначат Кебпчията ...или Ботушарчето ...или Юристчето те я разбират тази пущина ...резултатите са налице...!!! махаите се кучета мръсни ....!!!!
0
 
 
Няма страшно!Сега, преди изборите треньори и спонсори се дърпат и не искат в Локомотив, но след 5 октомври няма къде да ходят.Известният краля- слънце ще ги "посъветва" и те "доброволно" и с радост ще дойдат на Лаута.И тогава край на мъките за хората, извършили преврата в клуба.Узунов ще го направят министър на спорта, а Думанов-на здравеопазването.Бонев отново ще бъде платен почетен президент.Потниците ще спрат с кебапчетата.Адвокатът ще си упражнява спокойно доходната си професия.Всички ще ще доволни и възнаградени.А как ще се чувстват истинските честни черно-бери фенове? Може би Локомотив ще се слее с отбора на бистришките тигри и тогава новия клуб ще се бори най- малко за шампионска лига.Честито фенове!
-2
 
 
Няма хъки,няма мъки-най много след два кръга сми на първо место,от зад напред.Наздрави./многу хубава брестовишка ей/
+8
 
 
Не знам кой излъга тези хора,че могат да управляват и издържат "Локомотив"Превърнаха клуба в махленска история.Къде е Бонев сега,ами Узунчето.Това да не е, като да продаваш кебапчета преди мача с "Берое"Не превръщайте "Локомотив" в кебапчийница.Стига сте измъчвали привържениците,ами си подавайте оставката,докато има време.След някой и друг мач ще е късно вече.
+8
 
 
Отказал е не на Локо, а на ликвидаторите на Локо - ръководството, манипулиращо потниците в своя угода. Докато Зъбаря, Кебапчията и Пишманадвоката са в ръководството бъдеще за Локо няма да има! И свестен треньор няма да се навие да си плюе на реномето да тренира тази некадърна и разпасана команда!
на 01.10.2014 г.
-3
 
 
Къде е Золума?Той обича Локуту само той ще ви спаси.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 01.10.2014 г.
+2
 
 
"Неделчо: Тръгнах си аз, защото не можем да изгоним всички футболисти или ръководството." хахахаааа - в прав текст ви го казва, че ръководството е за гонене! :D:D:D
+9
 
 
това е дъното уважаеми фенове на локомотив
-3
 
 
Подкрепям изцяло Бащата за старши треньор, трябва да му дадем кураж и ще успее, той има виждане за играта, а и много стари фенове ще се върнат на стадиона само заради него!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: