ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Маслара отпадна като вариант за Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:04 / 29.09.2014Коментари (17)6985
© Plovdiv24.bg
Иван Маринов-Маслара отпадна като вариант за нов старши-треньор на Локомотив, разбра Plovdiv24.bg. Причината за това е, че роденият в Кюстендил специалист не притежава необходимия лиценз Про, който се изисква от БФС, за да водиш клуб от "А" група.

Друг спряган за наставник на "смърфовете" Христо Колев-Бащата също няма как да застане начело на отбора, тъй като и той няма необходимия документ.

Така на този етап остава единствено Николай Митов, за който днес се появиха информациите, че е готов да поеме "черно-белите".

Plovdiv24.bg научи още, че не е изключено Неделчо Матушев да остане начело на отбора. Припомняме, че тази вечер се събира управителният съвет на Локо, за да решава бъдещето на Матушев.

Още по темата: общо новини по темата: 9
13.10.2014
07.10.2014
04.10.2014
03.10.2014
01.10.2014
30.09.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Нежния,зъбара,узуна,зулума и маслара завинаги при вас.
+1
 
 
Пичове,днес свирих в Палермо и отидох да гледам Палермо-Лацио...какво да говорим,e tutta altra storia,както казваме тук.А Djordjevic след мача каза неща,които с пълна сила важат и за нашето скромно първенство.Густирайте се на живота,да сте живи и здрави,другото майната му,един ден ще се оправи.
-5
 
 
Вижте, момчета отборът има нужда от спешна промяна и смяната на треньора според мен е зедължителна да се направи във възможно най-кратък срок!Отборът ни повярвайте не е толкова слаб, колкото много от вас си мислят имаме - Камбуров, Благой Наков, Янко Сандански, Ванче Траянов, Станислав Маламов и Дани Кики това обърнете внимание са все опитни футболисти, които смятам, че имат нужната класа и качества да играят на едно по-високо ниво в А гр.Малко класа ни е необходима в защитата, където футболисти, като Филипов, Молдованов и Дяков са за ниво най-много Б гр. но толкова са ни финансовите възможности в крайна сметка!!!Неделчо трябва да напусне клуба, колкото е възможно по-скоро!!!Сега на всеки отбор може да му се случи да попадне в черна серия и да загуби няколко мача поред, но считам, че не е нормално отборът да играе толкова слабо, че да не може да създава атаки и да отправя удари по посока на противниковата врата!!!Ето това вече е откачено!!!Хубаво му гласувахме доверие на Неделчо и доколкото можахме му осигорихме нормална среда за работа, като разполагаше с нужната подкрепа и доверие, но ние ако вървим така ще изпаднем.Не можем да си го позволим и затова спешно имаме нужда от нов треньор, който да вдигне отбора и тези момчета да ги научи на нещо, щото хич ги няма особено в отбраната.Ако някой от ръководството чете форума тук моята молба е да се направи всичко по силите да се привлече Илиян Илиев.Ако иска много пари тогава Христо Колев, Иван Маринов и Любо Шейтанов е най-добрият възможен вариант за нас при това безпаричие в момента.Но направете всичко възможно за Илиан Илиев!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-5
 
 
Пълна лудост да остане Матушката...тоя и за В-група не става,Вън....
+6
 
 
Дейвид Мойс бил свободен, но не знам има ли лиценз Про! Както и Азис, Митьо Пищова и Камелия. Поне последните трима също носят Локо в сърцето си...
+2
 
 
Николай Митов, този несретник може. Само той е достоен да замени Ниделчу, но още е рано. След декември може, сега в никакъв случай. Ниделчу трябва първо да спечели 12 точки, чак тогава може да дойде да се пробва другия некадърник Митов.
+1
 
 
Точно сега смяна е крайно неудачно,да дадем шанс на Метушев-той носи черно-бяла душа и ни пое в труден момен
на 29.09.2014 г.
+12
 
 
НЕ ТРЕНЬОРА -РЪКОВОДСТВОТО-В Ъ Н ! ! !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: