ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ръководството на Локо решава бъдещето на Матушев днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:16 / 22.09.2014Коментари (23)5355
© Plovdiv24.bg
правителният съвет на Локомотив (Пловдив) ще проведе заседание днес след тренировката на тима. На сбирката ще бъде разисквано бъдещето на треньора Неделчо Матушев. На "Лаута" са обезпокоени от негативната серия, в която изпаднаха "черно-белите" - 4 поредни загуби и 5 мача без отбелязан гол. На заседанието ще бъдат привикани Матушев, екипът му, както и всички футболисти. Подобно заседание имаше във вторник, когато беше гласувано доверие на треньора.

"Ще се съберем заедно с треньорите и играчите. Знаем, че има обективни причини, които наимоверно оказват влияние върху представянето на отбора. Това обаче не може да продължава. Трябва да се сложи край. Искаме да изслушаме всички, за да бъде взето адекватно решение. В момента не мога да кажа какво ще се случи по отношение на треньора Неделчо Матушев. Ако кажа нещо предварително, може да се окаже, че ще излъжа. Не знаем какво е мнението и на треньора. Ами ако той каже, че не може да продължи с работата си при тези обстоятелства!? Тази вечер ще имаме мнение по въпроса с треньорския пост", коментира д-р Константин Думанов - член на съвета на директорите на Локомотив (Пловдив).

Източник: в. "7 дни спорт"






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ако не бият шута на тоя набеден треньор, губят моята (и не само моята) подкрепа оконачетлно. Издънка след издънка, пълна аматьорщина и първенющина - това е новото ръководство към момента. Коко не ме интересува, издъни се сериозно и той с някои непремерени думи, но тия господа застрашават сериозно здравината на тъпомера....
0
 
 
Папагали прости, 10-12г. бате ви Митко ви го подаваше, бяхте пътуващ цирк, отбора ви нямаше пари за банички, возеше ви "случаен превоз", акъл взели да ни дават какво да правим! Марш на село, жълта сган!
+3
 
 
Неделчо трябва задължително да се маха! Не е вярно, че липсата на подготовка е причината за трагичното ни представяне! В началото тръгнахме идеално! После, след 2-3 мача нивото на игра зацикли именно заради липса на адекватен треньор! Нямаме тактика, нямаме идея в играта! Всеки мач излизаме със странен състав, но винаги титуляри са Кики и онова ренде Якимов! За сметка на това играчи като Маламов и уникалния Карагерен са резерви вместо да са неизменни титуляри! Странно е и че "Шведа" и Илиев по 2 мача не са в групата или са резерви, а после излизат титуляри! Оня ден, един от най-добрите ни играчи, Благой Наков дори не влезе в игра!? Този треньор заслужава похвала за това, че ни пое в този тежък момент, но за 10 кръга вместо растеж, отбора затъна повече от дъното в чисто спортно-технически план! Неделчо трябва задължително да се маха! Имаме добри футболисти, които могат да се преборят за оставането на отбора! Сега и Делев ще бъде уреден и с него играчи като Камбура Карагерен " Шведа", Илиев, Грънчов, Филипов, Малама, Ванчето, и още 2-3-ма можем да заиграем далеч по-добре, защото тези момчета могат много повече! Просто трябва адекватен треньор, който да разбира от играта и да ги нареди както трябва! "Бащата" може да избута следващите 2-3 мача, а до тогава да се намери подходящия треньор! Такива в момента, свободни има доста у нас! САМО ЛОКО!
-1
 
 
Абе че Неделчо не е коъ знае какав тренъор, не е. Ние го знаем. Но какво очакваме от отбор, в коъто една бивша "звезда" взима 15 000 лева на месец, без да е врарал гол в последните 5 - 6 мача, а останалите играъат за по 1000 лева. Данчо Господинов е един от наъ-слабите вратари в БГ в момента. Здр.Илиев, Шведа, Венелин Филипов,Крачунов, Валчев,Дани Кики, Маламов, Ъакимов, Г.Стефанов, Бр. Костадинов и Карагерен са футболисти за "Б" или "В" групите. Без пари не мойе да се гради качествен отбор. Реално погледнато в БГ има само 3 солидни отбора в момента - Лудогоретз, ЦСКА и Литех. Но нивото на останалите е много по-добро от нашиъат Локомотив. Този отбор, в този си састав не мойе да остане и в "Б" група а камо ли елита.
+2
 
 
хаха. Този Думанов да не е малоумен - вчера се кълнеше в Неделчу, а днес "той от рАководството" щял да решава съдбата на Неделчу. Неделчо, Недело, така става като се събереш с жадни за слава кретени... Да ги видиш сега и ти колко струват потниците
+1
 
 
Не Неделчо е за гонене , а потниците. Да отива една далагация при Коко и да молим да се връща. Иначе не в Б ,ами направо в В група ше идим ако така я караме.
+2
 
 
Пак ще го напиша: когато в един отбор, на един се осигурява титулярно място и заплата от около 15000лв, а на останалите ''таван'' от 1000 лв, резултати не чакайте!
-2
 
 
Изчакайте изборите.Тогава може новия премиер да ви намери собственик,който да оттърва на потниците.Толкова сте затънали във собствените си фекалии,че оттърване няма.
+7
 
 
до тоя момент ни бият като тъпан, кой къде ни набара... като цяло почва да липсва и мотивация за игра ... трябва хъс.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: