ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (28) | Вчера (9)
Ераносян готов да поеме Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:30 / 05.08.2014Коментари (2)3301
© Plovdiv24.bg
Завърналият се преди месец от Ангола Едуард Ераносян е готов да поеме Левски, пише в днешното си издание в. "7 дни спорт". Специалистът в момента е без работа, но следи отблизо каква е ситуацията на "Герена". След вчерашното уволнение на Пепе Мурсия, Ераносян отново е актуален за "сините". 

Спортният директор на клуба Георги Иванов-Гонзо пое треньорските функции, но и по неговите думи това е временен вариант, което автоматично означава, че в най-скоро време Гонзо ще започне да се оглежда за нов наставник. 

"В Левски има добри футболисти, с които просто трябва да се работи по правилен за България начин. Отборът не е разбит и в него има много потенциал, с който може да се постигнат успехи", заявил Ераносян пред свои близки. 

Специалистът от арменски произход е готов да акостира на "Герена" в момента, в който бъде потърсен. Най-желаният от феновете вариант бе Димитър Димитров, но Херо за пореден път отказа на Гонзо. 

От друга страна, Ераносян няма големи финансови претенции, след като последния сезон в Ангола направи местния Кабускорп шампион и носител на купата на страната. Преди това 53-годишният специалист изведе и Локомотив (Пд) до шампионската титла в България през 2004 година. Впоследствие Ераносян води Берое у нас, както и кипърските АПОП и Еносис Паралимни.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
арменеца няма да го допуснат да припари до гейарена, а ако случайно влезне през някое мазе ще го съблечат преди да го представят --- цяла България знае, че арменчето е подлога на наско сираков който е персона нон-грата в говеждия обор
+7
 
 
Едо, недей ходи при тия мърши. След три кръга ще те искарат и теб виновен, че не могат да ритат топката. Не си им от калибъра на тия мърши.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Сложиха спорен съдия на Ботев - ЦСКА-София, пратиха допълнителен рефер на "Колежа"
ФК Пловдив с победа над Спартак при юношите
ФИФА и БФС удариха здраво по клуб от Първа лига
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Благотворително картинг състезание в Пловдив в памет на Аертон Сена
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: