ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив победи с 3:1 малтийския Моста в контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:40 / 26.06.2014Коментари (66)10198
©
Спас Делев отново се разписа за "смърфовете"
Отборът на Локомотив записа нов успех в контролните срещи от лятната подготовка на тима. "Смърфовете" се наложиха с 3:1 над Моста. Малтийския тим е воден от добре познатия у нас италианец Енрико Пичоне

"Черно-белите" имаха надмощие през целия мач над своя опонент и заслужено се поздравиха с победа след края срещата в Банско. Головете за пловдивчани вкараха Александър Якимов, Спас Делев и Цветан Варсанов.

Следващата проверка на Локомотив е в събота от 11,00 часа срещу Марек.
Още по темата: общо новини по темата: 140
18.10.2014
16.10.2014
15.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на __IVAN__
премахни филтъра

0
 
 
МАЛЕЕЕЕЕ,БАСИ КЕФА Е ТОВА МНЕНИЕ. madnazi, не лъжете хората! За жалост никой сериозен бизнесмен няма на етапа никакъв интерес към Локомотив! Проблемите са два - ако единият е Коко с дълговете, другият сте вие, дрогите, защото няма кой да си даде парите, а вие утре да хвърляте бомби и да заплашвате, че ще го биете, ако не направел еди какво си... И недей да плашиш никой, пръдльо! Ще видиш как ще бъдете спрени, лично ти пръв ще се насереш, като изядеш 5-6 полицейски палки в тъпата глава! Локомотив нито е твой, нито на Невестулката, нито на потниците, нито на кебапчиите, нито на баща ти - той е на всички, пишман кандидат "собственико" без пукнат лев! Чувал ли си тази приказка - много мераклии, малко паралии - това си ти, това сте всички вие, по същество - нереализирали се същества, които си мислят, че като вечно се мъкнат на група по 100-200 /защото бройката ви реално е толкова/ и сте супер силни, ама ще се окажете въздух под налягане. Така че недей много дрънка, глупак! Има кой да те спре, теб и твоите стотина кандидат лапачи, дето смятате да приватизирате Локомотив и да печелите пари! Ще спечелите дръжки - и както ти казах, най-много за бонус да получите и няколко полицейски палки. Като ви изпоарестуват и ви забранят да стъпвате на стадиона сте дотам, оставете локомотивците да се радват на Локомотив, наивници и смешници - с 30 000 лева на месец Невестулката и разни други невестулки и порове и тъпа, безмозъчна, дрогирана компания ще ми издържат отбор в А група. Вие сте главната причина никой да не иска да инвестира в Локомотив, защото сте способни да се качите на главата на всеки спонсор, ако не ви угоди или ви закачи далаверата с кебапчетата! Но ако нещо направите незаконно, то първо никога няма да остане без противодействие и второ, забравете разни там 5000 на мач, дето ги смятате, разбиете ли Локомотив и създатете ли Потник-2014, на мач ще ходите само по 100-200 потника и вие ще сте единственият приходоизточник за билети. А на Невестулката, дето се пърчи, че щяло да има пари от телевизионни права ще му кажа - тотален глупако, ВЪВ В ГРУПА, там, накъдето ти и другите безмозъчници се стремите да пратите отбора, НЯМА ПАРИ ОТ ТЕЛЕВИЗИОННИ ПРАВА!
-4
 
 
Защо след като не го искат Коко и явно,че не могат да го махнат,защо досега не се купи лиценза на отбор от В група,всичките тези звезди,които ако не е Локо никъде другаде не могат да се наложат като Кики,Маламов,онзи дърдорко Абушев не заиграят там.Да направят нещо недоволните от Динев.Хайде времето минава,покажете че можете и ви бива,за да се обединим всичките с времето.Пак на Лаута само един СЕ ОПИТВА да прави нещо,а другите само пият бира и гледат премрежено.Докога???
+4
 
 
опитаха се да играят и да изградят нещо и в тази контрола,но никой няма да ги остави,едни играят,други паралелно на това по същото време В СПОРТНИЯТ КОМПЛЕКС пият бира и говорят за лапане на пари и ако може В група.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: