ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Канарите" с възстановителна тренировка след мача с Литекс
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:18 / 09.05.2014Коментари (24)4391
© Plovdiv24.bg
Отборът на Ботев Пловдив направи тренировка само няколко часа след загубата от Литекс в Ловеч. "Жълто-черният" тим, който се прибра късно вечерта в Пловдив, се събра в пълен състав в петък сутрин за занимание на базата в Коматево, съобщиха от клуба. Както обикновено, то бе с възстановителен характер за игралите в мача и по-интензивно за останалата част от състезателите.

След тренировката футболистите минаха процедури във възстановителния център. След това те бяха пуснати в почивка до събота следобед, когато Ботев ще проведе последна тренировка преди последния си мач от първенството - срещу ЦСКА, в неделя.

Още по темата: общо новини по темата: 10
13.05.2014
12.05.2014
11.05.2014
11.05.2014
11.05.2014
11.05.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Колкото и да се аргументира обвързването на футбола ни с прагматизма на бизнеса, остава нещо много важно встрани. Да, наистина публиката няма думата конкретно погледнато. Но остава отношението на футболистите към клуба ни, към футболната игра! Ние като публика можем и сме длъжни да искаме от футболистите, независимо дали са наемници или не, да изорават игрището, да се раздават до дупка, до последния си дъх на терена! Наистина парите развалят човека! Затова ще подкрепяме отбора си, когато го виждаме да се раздава на терена на всичките 100%! Нека като публика да сме барометърът! Има игра с пълно раздаване на терена срещу всеки съперник - ще пълним трибуните. Ако ще я карат така лежерно - няма да ги подкрепяме. А собственикът бизнесмен да си прави сметката. Това е нашето влияние върху собственика - дали има посещаемост на новия красавец стадион или няма.
+4
 
 
За жалост футбола отдавна е голям бизнес и скоро ще изчезнат и малкото останали романтици като нас чакащи да видят борбата и красотата в тази игра. Всеки си гледа комисионните,премиите и индивидуалните постижения ,докато не завалят десетките хиляди ЕВРА на месец. Тук,там да има някой футболист който да се бори и да играе за емблемата,цвета на фланелката и ли за публиката по трибуните. Няма какво да се лъжем повече. Когато заиграят големите пари вече и публиката няма думата. Виждаме го на колежа. Остава ни само да си поткрепяме ЕМБЛЕМАТА без значение кой я защитава. ПАРИТЕ РАЗВАЛЯТ ЧОВЕКА! ( в случая отбора)!
0
 
 
А МъРлю възстанови ли се?Защото цял мач си хилеше като пача,с оня Ибрахимов?Може да се е уморил този бездарник!
-4
 
 
Възстановителна тренировка от някой бар след мача! И, кажете на Вандер плашилото да се обръсне вече, че на мачовете ви ходят и деца!
+5
 
 
Пичове, и аз не харесвам Мъри. Не ми харесва играта на отбора. Има отделни проблясъци, но като цяло си е грозна и тегава. Аз съм 74-ти набор и помня Ботев от 80-те. Няма какво да се лъжем - не сме мачкали наред, но имаше дух, имаше красота, имаше борба. Заради това публиката беше фанатично предана и пълнеше стадионите. Вярно е, и че по онова време нямаше кой знае какви други развлечения в почивните дни. Но това е друга тема. РАЗБЕРЕТЕ ОБАЧЕ, за добро или зло - онова време свърши, няма да се върне! Тогава на терена излизаха истински футболисти, а не алчни за заплати наемници. Тогава отборите бяха на народа или поне такава илюзия се създаваше. Сега няма как да е така. Сега всичко е пари. Да сме благодарни, че имаме шанс да попаднем на собственик с възможности, който ще изгради стадион и база и ще остави нещо след себе си. Ясно е, че нещата няма да са 100% идеални, но такъв е животът. Не можем да искаме от Цветан Василев да е изпълнител на мечти. Той не е. Той е бизнесмен. И си има свое виждане за нещата.И аз искам Ботев на Костадинов, Славков, Пехливанов, Пашев, Видолов, Дерменджиев и т.н. плеади жълто-черни звезди, но съзнавам, че това е невъзможно, уви! Ако в Ботев имаше ботевисти по душа ,досега да са разкарали Мъри. Но каквото е, това е.
+6
 
 
Пускайте юноши!!!Никой няма да ви обвини за евентуална загуба,нека се порадваме на момчетата! :)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+8
 
 
Тренировката трябваше да е наказателна, а не възстановителна
+6
 
 
Ще изедем още един бой от цецка чорбата и край на мъките с прехвалени наемници толкова можем карай да върви дето се казва в играта да сме
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Изграждат паметник на Динко Дерменджиев - Чико на "Колежа"
Кадри от дрон: Стадион "Христо Ботев" малко преди края на етап 1
Нов в Ботев с 90 минути, отборът му влезе в опасната зона
Ботев пусна билетите за последното домакинство
Четирима от Ботев в юношеския национален отбор на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: