ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (9)
Отборът на Общината – на първо място във Великденския мини-голф турнир на КСУ "Св. Георги"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:28 / 15.04.2014Коментари (0)1297
Със 79 точки отборът на Общината спечели първо място в оспорвания турнир по мини-голф за Купата "Св. Георги", с който стартира спортният пролетен сезон в едноименния Комплекс за социални услуги в Пловдив. За отбора, наравно с още 4 тима от Компклекса, се състезаваха заместник кметът Георги Титюков и директорът на Общинската дирекция "Социални дейности" Веселина Ботева.

Оспорваната надпревара, посветена на Великденските празници, донесе купа за второ място на Социалния учебно-професионален комплекс с 88 точки. Трети, с 93 точки, се нареди тимът на Дневния център.

В индивидуланото класиране медал и призово място зае Стефан Христев от Дневния център. Втора се класира Веселина Ботева, а трети, само с точка след нея, се нареди Георги Владев, треньор по стрелба с лък в КСУ.

Надявам се този Първи Великденски турнир да стане традиционен, коментира непосредствено преди старта му Георги Титюков. Той подчерта, че не случайно Община Пловдив е предвидила средства от бюджета си за развитие на спортните дисциплини в Комплекса като 3 500 лева са за най-новата спортна услуга тук - стрелба с лък, а 4 000 - за организиране на състезания в останалите дисциплини, които се практикуват от възпитаниците на социалното заведение.

От името на Община Пловдив Титюков подари на КСУ "Св. Георги" специални стикове за мини-голф. Директорът на Комплекса Апостол Делев пък се ангажира игрището да не остава празно.

И днес, на Велики Вторник, то се оказа най-предпочитаното място за забавление в Комплекса. Тези, които не участваха в надпреварата, наблюдаваха отборите от сенчестата беседка в центъра на игрището или пък аплодираха любимите си състезатели в непосредствена близост до полетата за игра.

И както повелява традицията на подобни спортни събития в Комплекса, паралелката по готварство към Учебно-производствения център се беше погрижила за вкусна почерпка.

След Първия Великденски турнир с главен съдия инструкторът по джудо и спортна стрелба Петър Петрушев и съдии - от средите на възитаниците на КСУ "Св. Георги", тук предстоят дни на подготовка за Възкресение. В часовете по арттерапия всички ще изработват весели великденски сувенири и ще багрят яйца.

След това ще продължат подготовката си за най-голямото спортно събитие в годината, в което ще има множество демонстрации, състезания, гости, награди и разбира се, емоции.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Две титли за боксьорите на "Лаута Арми" от държавното първенство
Страхотен успех за пловдивския спорт!
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: