В Локо били сигурни, че съдията ще свири тенденциозно във Варна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
11:10 / 02.04.2014
4008
Треньорът на Локомотив Пд Александър Станков не скри огорчението си от загубата от Черно море (2:0), като изказа възмущението си от съдийските отсъждания на Станислав Ставров.

- Искам да подадем жалба срещу съдийството, но това ще го реши ръководството на клуба. Знаете, че не съм човек, който търси оправдание с реферите, но въпросният съдия защитава нечии интереси. Ръководеше мача изключително тенденциозно и гадно. Още като разбрах кой е получил наряд за тази среща, знаех, че ни очаква именно това - категоричен бе Станков пред "7 дни спорт". Специалистът призна, че настроението в отбора не е никак добро след четвъртата поредна загуба.

- Никак не е добро настроението в съблекалнята ни. Всички искаме отборът да се върне на победния път в първенството. Не сме се отказали от борбата в шампионата, има още доста мачове, в които искаме да спечелим, колкото се може повече. Трябва настроението в отбора да се подобри, а това ще се случи след победи - заяви още Станков.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).