От Локо отрекоха за проблем с лиценза

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:40 / 24.03.2014
3368
В Локомотив Пловдив са спокойни по отношение на получаването на лиценз за следващия шампионат. От Лаута са категорични, че няма да имат никакъв проблем от това естество. 

Пловдивчани имат задължения към НАП, но клубът разсрочи плащанията си. В момента НАП очакват 120 000 евро по трансфера на Пламен Крачунов от Локо Пд в ЦСКА през 2011 година. От Лаута имат договорка с агенцията парите да да постъпят по нейните сметки. 

"Няма да имаме никакъв проблем по отношение на лиценза на клуба. НАП не търси парите от нас, а от ЦСКА", обяснява казуса пред "7 дни спорт" финансовият директор Диян Станев. 

Шефът на "смърфовете" призна, че има известно забавяне на заплатите на отбора за последния дължим месец - февруари.

"Налице е леко забавяне на възнагражденията за минали месец, но с оглед на цялостното финансово положение в българския футбол този въпрос при нас е толкова проблемен и ще бъде разрешен. Мартин Камбуров наистина има контузия от дербито с Ботев и затова не тренира. Раната му първо беше лепена, а след това и зашита. Казвам го, за да не тръгнат пак интригите и спекулациите, че голмайсторът ни не тренира, защото не бил получил заплата", зави още Станев.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).