Лицензът на Локо застрашен заради дълг на ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
18:29 / 23.03.2014
4461
На дневен ред в българския футбол е нов сериозен казус, който ако не бъде решен, може да остави два от родните грандове - Локомотив (Пловдив) и ЦСКА, без лиценз.

Става въпрос за дълг на армейците към пловдивчани за трансфера на Пламен Крачунов, който е в размер на 120 000 евра. От своя страна смърфовете дължат същата сума на НАП Пловдив, който си иска парите и чрез писмо е обявил, че не е склонен на никакви отсрочки. Както е известно, получаването на лиценз зависи от това клубовете да нямат задължения към НАП. В случая НАП Пловдив е обявил, че Локомотив има задължение към тях и настоява то да бъде погасено. От своя страна смърфовете са се договорили с агенцията, че дългът на ЦСКА към Локомотив от 120 000 евро ще отиде по сметките на НАП.

И тук изникват сериозните проблеми. Ако ЦСКА плати 120-те хиляди евра, Локо Пд няма да има проблеми с лиценза. Ако обаче червените не погасят дължимата сума, тогава съществува реална опасност Локо Пд да не получи лиценз заради дълга към НАП Пловдив. Това от своя страна автоматично ще рефлектира и върху ЦСКА, който също ще остане без лиценз, тъй като армейците не са се издължили на пловдивчани.

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).