Маламов отрече слуховете, че ще напуска Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
12:11 / 25.02.2014
5550
Един от любимците на "черно-белите" привърженици Станислав Маламов побърза да отрече слуховете, че ще напуска Локомотив. Младата надежда реши това да го стори пред Plovdiv24.bg като опроверга всякакви информации за напускане. 

В последните дни се появиха слухове, че Маламов е пред раздяла със "смърфовете" и това е била причината той да не пътува с отбора за Любимец, но самият играч е на друго мнение.

"Не съм искал да напускам Локомотив. Просто трябваше да реша някои лични работи и затова не пътувах с отбора за Любимец", заяви Маламов за Plovdiv24.bg

Днес играчите на Локо подновяват тренировки след 50-часовата си ваканция, която им даде треньорът Александър Станков. "Черно-белите" излизат за първа тренировка от 15:30 часа на "Лаута". На пловдивчани им предстои втори пореден мач в Любимец. Там тимът ще изиграе домакинството си на Черноморец заради наказание от есента.




Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).