Ангел Петричев: Поздравявам публиката на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:30 / 24.02.2014
3611
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев поздрави публиката на "Ботев" (Пловдив), която заслужава само адмирации за това, което стори преди началото на днешния сблъсък в Коматево, завършил 2:2. Феновете на "канарчетата" бурно аплодираха Стойчо Стоев и футболистите му, поздравявайки ги за победата с 1:0 над Лацио в Рим. Бултрасите посрещнаха топло съперника и през целия мач не се чуха никакви обидни скандирания, типични за родните стадиони.

"Очаквах да се получи оспорван двубой, така и стана. Видяхте, че благодарение на тази великолепна публика, "Ботев" на моменти изригваше и ни създаваше доста главоболия. Искам да благодаря на всички в Пловдив за начина, по-който посрещнаха нашите момчета. Респект за публиката на "Ботев" за това европейско поведение", коментира Петричев.

"За мен това е новината от този мач - посрещнаха с аплодисменти нашите момчета и с аплодисменти ги изпратиха. Мисля, че играхме добре и ако не ни бяха отменили този гол, щяхме да спечелим трите точки. Важно е, че след трудния мач срещу Лацио, днес изиграхме още един двубой на високо ниво", каза още шефът в клуба от Разград.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).