Юнес Хамза: Добър старт за мен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
16:47 / 23.02.2014
4666
Едно от новите попълнение на Ботев Юнес Хамза остана доволен от дебюта си за "канарчетата" в "А" група. Тунизийският нападател се отчете с два гола за Ботев срещу Лудогорец.

"Исках Ботев да победи. Добър старт за мен. Лудогорец е много добър отбор, от това, което видях, са много добри. Трябва да се опитваме да вкараме повече голове, това е моята работа. Щастливи сме, защото играхме добре. Феновете бяха много добри. Видях какви са и феновете на Левски вчера", заяви героят на "жълто-черните".

"Липсват ми много феновете в Румъния, но това е футболът, дойдох да играя тук и това е. Щастлив съм сега в новия си клуб. В Румъния феновете бяха нещо специално, наистина ми липсват. Сега започвам ново приключение. Има и други момчета от Динамо (Букурещ) тук, това ми помага. Липсва ми Румъния, разбира се", завърши Хамза Юнес.

 



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).