Ботев мечтае за успехи като на Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (48)
09:19 / 21.02.2014
5946
Изпълнителният директор на Ботев Пд Ангел Палийски сподели, че се надява w скоро време тимът да бъде на мяс­тото на Лудогорец и да участ­ва на 1/16-финал в Лига Европа. Ето какво сподели още шефът на канарчетата преди двубоя с разградчани в неделя, който ще се играе на базата в Коматево.

"Всичко около стадиона в Коматево е готово. Поели сме ангажимент и сме го изпълни­ли. Извършеното бе одобрено от комисията на Общинския съвет и от Лицензионната ко­мисия към БFС. Съобразили сме се с всички изисквания и пред­писания и няма да има никакви проблеми да посрещнем Лудогорец. Радваме се за това, кое­то постигнаха в Европа, защо­то от Левски насам друг бълга­рски отбор не бе стигал толкова напред. Мечтата на на­шето поколение ботевисти е в най-скоро време да постиг­нем високи успехи като на Лудогорец и Левски. Мисля, че ня­ма да е далеч, когато това ще се случи. Надявам се, че на но­вия стадион ще приемем дос­та мачове от такъв ранг", каза Ангел Палийски пред "Тема Спорт".

Той допълни, че цели­те пред отбора не са завиша­вани.
"Много се спекулира с това колко струва зимната ни се­лекция. Нещата обаче са преу­величени. Не сме давали толкова много пари. Все пак оста­ва клубна тайна колко е плате­но за новите. Дано те оправ­даят очакванията ни. Но то­ва ще се види, когато дойдат мачовете. Въпросът е да успе­ят да се сработят и приспосо­бят към нашето първенство. Взели сме ги, за да вдигнат ни­вото на отбора. Убеден съм, че ще го направят. Целите пред отбора обаче остават същите, каквито бяха досега -Лига Европа. Да се надяваме, че ще успеем да ги постигнем. Пътят до края на сезона е дълъг. В плейофите ще бъдат разиграни 36 точки. Така че е прекалено рано да говорим за крайни прогнози. Собстве­никът има доверие на Стани­мир Стоилов и неговия екип. Оценка за работата му ще правим след края на първен­ството. Има поставена цел, нека първо видим дали ще бъ­де изпълнена. Реално чак пос­ледните два-три мача може да са фатални за амбициите ни", каза още Палийски.



Виж коментарите (48)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).