Цветелин Чунчуков блести при разгром за Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
17:50 / 12.02.2014
12454
Ботев разгроми Слобода с 5:1 в контролна среща в Кипър. Възпитаниците на Станимир Стоилов бяха по-добрия отбор през целия двубой и логично стигнаха до успеха.

Силен мач с екипа на "жълто-черните" записа 19-годишният нападател Цветелин Чунчуков, който се отчете с 2 гола, както и бе замесен в първите два гола за тима.

Луис Педро откри още в 14-ата минута след пас на Чунчуков, а шест по-късно Иван Цветков удвои. В попадението отново бе замесен Чунчуков, който стреля с глава след центриране от ъглов удар, топката срещна напречната греда и се върна в полето, където капитанът на Ботев я посрещна и също с глава увеличи аванса на "жълто-черните".

Цветелиин Чунунчуков направи резултата класически в 53-ата минута, възползвайки се от пас на Божидар Васев извел го сам срещу стража на сръбския тим. Само три минути по-късно 19-годишният нападател отбеляза нов гол. Бившият играч на Левски с удар от въздуха от границата на наказателното поле препарира вратарят на сърбите за 4:0.

Четвърт час преди края Слобода върна едно попадение чрез резервата Йованович. Крайното 5:1 оформи Боби Титюков в 79-ата минута. 16-годишният юноша на Ботев вкара първия си гол за "жълто-черните" от дузпа.

Утре "канарчетата" ще изиграят последната си проверка от зимния подготвителен лагер. В нея те ще срещнат тима на арменския Мика. Мачът е насрочен за 15:00 часа.

Съставът на Ботев: Стаховяк (Димитров), Спрокел, Везалов, Артур, Филипов, Юсеин (Айтов), Анисе (Васев), Виейра, Педро, Цветков, Чунчуков (Титюков).


Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).