Домо: По тъмно разбрах, че ме гонят, сам ще ти търся отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
09:18 / 13.01.2014
4683
Валери Домовчийски говори пред "Меридиан Мач" за ситуацията около него.

"На тренировката в неделя попитах дали ще пътувам за Кипър и ми казаха, че съм в групата. Вечерта към осем и половина - девет ми се обади тийммениджърът Асен Караславов и ми каза, че оставам и ще трябва да тренирам заедно с Джинич и Костов на базата в Коматево. Трябва да съм там утре (б. а. -днес) в 8,30 часа сутринта. Трябва да си търся нов отбор, а Ботев няма да иска трансферна сума.

Към момента нямам контакт с други клубове и не знам какво ще се случи. Нямам мениджър и сам ще преценявам, какво да правя. Чух за възможност да отида под наем в Черноморец, но не мога да ви кажа детайли. Няма как да знам кой би ми плащал заплатата", коментира Домовчийски.

При положение че той намери някаква опция за своето бъдеще, вероятно ще трябва да се свърже по телефона със спортния директор Александър Александров, за да се прецени какво да предприеме.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).