ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Огромна заплата спира Грънчаров за Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:58 / 27.12.2013Коментари (24)4638
© Plovdiv24.bg
Внушителните 180 000 евро на година са на път да провалят трансфера на защитника на Ботев Бобан Грънчаров в Левски. От Ботев са готови да пуснат един от своите основни футболисти на "Герена", като са поставили само едно условие - "сините" да платят някаква сума за него. Това вероятно ще се случи, но огромните финансови претенции на македонския национал са почти непосилни за Левски. През лятото подобни бяха нещата с друг защитник - Любомир Гулдан, който напусна Лудогорец и бе съгласен да премине на "Герена", но искаше заплата от 20 000 евро на месец.

Както е известно, Бобан Грънчаров бе неизменен титуляр при Станимир Стоилов, но на полувремето на шампионатния двубой срещу Берое (0:0) се скара със спортния директор Александър Александров и ден по-късно бе отстранен от представителния тим.

Източник: в. "Меридиан мач"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Много е жалко и очевидно умишлено това, че все още се крият реалните факти, за отстраняването на Грънчаров и Галчев от отбора, а именно участието им в уредени мачове и то с личното им участие!? Този факт говори много зле за журналистиката ни или по-точно за това, че всичките медии у нас са "лакеи" на различни кръгове и власт имащи лица! Вече целия Пловдив знае за гигантския скандал с "тото-маняците" и същевременно, любимци на публиката "звезди", а все още никоя медия или журналист не се осмелява да публикува обществената тайна!? Хайде после да си говорим за принципност и чистота в БГ журналистиката ни!? Пълна утопия! Нищо, в крайна сметка всичко си излиза на бял свят от самосебеси и представянето на сдружението от 2010-та, като и класирането му до момента, след нечуваните хвалебствия и "фойерверки" за този клуб в началото на сезона....., е повече от красноречив факт за твърденията ми! Пълен цирк и жалка мафиотщина!
-5
 
 
Хаха ще оберем всичко най - кадърно и ценно от Пернатите смешници.
0
 
 
Журналистите пак си правят купон на гърба на феновете.Сутринта четох,че става въпрос за 8000 евро заплата.
Aнонимен
на 27.12.2013 г.
+1
 
 
Някой знае ли кой е новия спонсор на отбора.По телевизията само изписаха, че е някой мобилен оператор, но не уточниха името.
+4
 
 
Каквото и да си приказваме, ползата е никаква-нещата са ясни.Левскари и цесекари пак дръпнаха напред.Нормално за БГ футбола.Весели празници.
-3
 
 
Говеда само ще си мечтаете за Бобан. Кривака веднага да го връща в отбора иначе веднага да се маха. Медиите вече да престанат да пишат че били грандове. Пълни глупости.
+1
 
 
хахаха ба*ти и наглата македонска , селска тиква ... ама като има такива отбори като лефисики и ботиф ....
на 27.12.2013 г.
+5
 
 
Хахаха ще се спукам от смях! Отбора на народа и Газпром неможе да плати заплатата на прокуден от кривака. Левски и ЦСКА много ме радват,преди няколко години не бих повярвал че ще ме зарадват те баш.
+4
 
 
Започвам да си мисля, че сме сателит на Левски и всички класни футболисти скоро ще се пренесат там! Трябва да си много прост, за да се разделиш с Гранчаров! Ако някой има някакви сведения за тези тримата, който ги обвиниха, то не трябва ли да занимаят властите с тях?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: