Грънчаров, Галчев и Минев подновиха тренировки с първия тим

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
17:02 / 08.11.2013
4221
Отборът на Ботев (Пловдив) проведе възстановителна тренировка ден след двубоя срещу Черно море за Купата и два преди гостуването на Любимец от поредния кръг в първенството, съобщиха от клуба. Участие в нея взеха всички футболисти, но както обикновено след официален мач, те бяха подложени на различно натоварване.

За титулярите от срещата във Варна заниманието се изчерпа с лек стречинг, след което те се отправиха към възстановителния център, докато съотборниците им останаха на терена близо час повече. В тренировката се включиха Бобан Грънчаров, Борис Галчев и Веселин Минев, които в последните два дни се подготвяха с юношите.

Последната тренировка на Ботев преди двубоя с Любимец ще се проведе отново в Пловдив. Заниманието е в събота следобед, а след него отборът ще замине за Хасково, където ще бъде на режим преди мача.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).