ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Александър Станков: Завършваме полусезона по подобаващ начин
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:30 / 20.10.2013Коментари (16)3108
© Plovdiv24.bg
"Завършваме полусезона по подобаващ начин. Поздравявам момчетата. С всички проблеми и недоверието към нашия отбор направихме много. Няма време да се радваме, защото ни чакат нови тежки мачове. Не искам да правя сметки на коя позиция сме. Искаме да играем добре и да връщаме хората на стадиона", заяви треньорът на Локомотив Александър Станков след победата над Славия с 3:1.
Още по темата: общо новини по темата: 17
20.10.2013
20.10.2013
20.10.2013
20.10.2013
19.10.2013
18.10.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Хайде сега кажете , къде ще се криете по терена срещу ЦСКА в събота ? Или ако паднете, мача е бил "продаден" на супер богаташите от "Армията". Питам, защото в мач между Локо и ЦСКА, черно-белите винаги са фаворити :)
+1
 
 
Завършихме полусезона преди прехвалените "кандидатшампиони" жълтурите. Дори и само това е достойно за респект! Верно играта не е перфектна, но е резултатна. С още 1-2 нови с качества и спокойна работа на Станков трябва да се утвърдим в челото!
+2
 
 
Станков.Наистина много добро класиране за полусезона.Само имам две забелейки кам теб.Парвата е за Асен Георгиев. Това момче е абсолутен талант и ако продалйаваш да го дарйиш на пейката, тоъ ще избъага. Тунчев и Крачунов са опитни футболисти, но винаги мойеш да ги замениш с Наско. Тоъ има качества за титулъар. Втората ми забелейка е за Диего Фераресо. Това момче има страхотен талант и е много добар плаъмакер. Има техниката и вийдането на играта на един друг наш кариока - Даксон да Силва. не го хаби като лъав бек. Даъ му свобода да твори и да организирва нашите атаки, а Маламчето го налагаъ като лъаво крило, заедно с Камбура и Крис Гади.Стига си гласувал доверие на Здравко Лазаров. Тоъ е сваршил вече с футбола.Само с фалове и корнери се изчерпва приноса му кам клуба. И през зимната пауза тръабва да намерите един добар атакуващ халф и поне един класен нападател. В "Б" и "В" групите има много добри футболисти, които с радост биха заиграли при нас.Тръабва да се поразтаршувате, каде какво има и да ги картотекирате.Иначе, честито за добриъат полусезон и ти йелаъа по-добат пролетен полусезон и дано накраъа да се радваме на едно ново участие в Лига Европа. Само така многобройната публика на Локомотив ще се варне на Лаута.
0
 
 
До всички коментатори : дали съм забравил да си изпия хапчетата или пък дали съм заложил - ви оставам да гадаете ! По късно , докато се чешете по главата или по задника и гледате умно в огледалото , вземете и си пуснете днескашния мач на запис и ако ви харесва това което виждате ( наблюдавайте играта на защитата на славия ) , се хванете за ръчички и ходете всеки ден на театър , няма за какво да чакате събота или неделя . САМО ЛОКО !
-21
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (9)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: