Тодор Неделев: Ще се възстановява по-бързо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
12:05 / 09.10.2013
4172
Възстановяването на голямата надежда на българския футбол Тодор Неделев върви по-бързо от очакваното, като най-вероятно на 30 октомври талантът от Ботев (Пловдив) ще свали обездвижващия ботуш от крака си. Така на 5-ата седмица националът ще започне възстановяването си след операцията заради пукната кост в ходилото. Халфът вече тренира във фитнеса на базата в Коматево и има голяма вероятност да запише още официални мачове с "жълто-черната" фланелка, преди да тръгне през Майнц 05 през зимата.

"Вече тренирам във фитнеса. Днес ми махат конците. На 30 октомври свалям ботуша и мисля, че ще се възстановява по-бързо от очакваното, Дай Боже, тъй като съм млад", каза пред "Меридиан Мач" Тодор Неделев.

Другият травмиран при "канарчетата" е Мариян Огнянов, като в края на месеца той трябва да мине контролен преглед и ако всичко е наред, ще захвърли патериците и ще започне раздвижване.

Вчера възпитаниците на Станимир Стоилов проведоха две тренировки, като в сутрешната се включиха 10-ина футболисти, а следобед цялата група се готвеше на базата в Коматево.


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).