Мъри превърна Коматево в казарма

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
11:40 / 21.09.2013
6564
След изграждането на супермодерната база на Ботев Пловдив треньорът Станимир Сто­илов въведе строг режим в отбора. И превърна ново­то съоръжение в нещо ка­то казарма. Канарчетата вече са длъжни да присти­гат от сутринта на работното си място, за да са пред погледа на Мъри.

Те имат задължителен обяд в базата no специално под­готвено меню, което е по препоръка на лекаря на от­бора. Преди часа за трени­ровка има и задължителен разбор в залата за прожекции. След заниманието футболистите имат вре­ме за релакс и вечеря, преди да се приберат по домовете си. Такъв режим спазват и в големите западни отбо­ри.

Звездата на жълто-черните Тодор Неделев пък най-вероятно ще остане на пейката за гостуването на Берое. Мачът е утре от 21:00 часа. Вместо него ка­то титуляр се очаква да из­лезе Луис Педро, който се отличи с хеттрик в мача за Купата на България с Неф­тохимик (6:0). Неделев има­ше леки болки в коляното.

Източник: "Тема спорт"


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).