Валери, какво са ти направили в Германия?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
12:32 / 15.08.2013
11758
Ботев Пловдив щеше да е днес едноличен лидер в "А" група с може би 20 гола плюс, ако не беше Валери Домовчийски. Не е ясно какво са направили германците на това момче, но то не е същото. Няма нищо общо с онзи Домо, който с Левски разнищи Киево, а преди това караше немците от Шалке да си удрят каските. Днес жълто-черната фланелка носи съвсем друг играч. При това толкова неадекватен, че няма накъде.

Очевидно е, че този футболист има проблеми. Не е ясно обаче какви са те. Станимир Стоилов пое голям ангажимент към Домовчийски. Върна го към големия футбол. Мъри буквално извади нападателя от нафталина, след като дълго време той поритваше в долните дивизии на Германия, забравен от всички. Спряха да го викат в националния отбор, сещаха се за него само като се мернеше някоя стара снимка на големия отбор на Левски от преди няколко години.

Мъри обаче заложи името си и тропна по масата. Започна да налага Валери почти веднага след идването му. Какво обаче направи Домо, за да се отплати за показаното доверие? Получи червен картон още в дебюта си в Лига Европа срещу Жрински в Мостар. Никой обаче не му каза и дума. Последва мачът с Пирин Гоце Делчев, който даде нови ясни сигнали, че нещо с Валери не е наред. Нападателят се скъса да пропуска от всевъзможни позиции. Най-накрая вкара гол във вратата на неврокопчани, но после си заши и ефектен автогол. Все пак покрай разгромната победа на своите отново представянето му остана на заден план.

Но както се казва веднъж стомна за вода, два пъти стомна за вода, ама на третия път... Срещу Любимец преди няколко дни се видя как Домовчийски го играе ганкиното дори срещу новаците. Валери закопа Ботев с невероятни пропуски. След края на мача пък Мъри Стоилов каза, че дори слон да е бил на терена е щял да вкара поне едно от положенията. А щом треньорът, който го доведе в Ботев му размаха пръст, значи нещата не са като хората.

Откакто пристигна на Колежа се вижда ясно, че нападателят е крак от маса. Опитва се да прави нещо, ама не му се получава. Съвсем логично и феновете не могат да го приемат, след като не го чувстват свои. Валери е от играчите, които са точно обратното на Тодор Неделев. Интровертни, тихи, не "горят" в мача и не могат да вдигнат трибуните. Не на последно място трябва да се отчете факта, че Домовчийски е забравил и българския език. От интервютата му си личи, че има сериозен проблем и с комуникацията. Стигна се дотам, че вече всички се питат: "Валери, какво ти направиха в Германия?"

Източник: "7 дни спорт"



Виж коментарите (43)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).