Стоилов: Вече мислим само за първенството, Любимец заслужава уважение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
13:14 / 10.08.2013
5983
Наставникът на "Ботев" Пловдив Станимир Стоилов сподели очакванията си за двубоя срещу "Любимец" от 4-ия кръг в първенството. Срещата е неделя (11 август) от 18:00 часа на стадион "Христо Ботев". Ето какво заяви Мъри ден преди мача пред клубния сайт:

"Отново трябва да превключим бързо мисленето си на вълна вътрешен шампионат. Изиграхме добър мач срещу "Щутгарт". Футболистите вложиха всичко от себе си, за да стигнат до победата и да продължим напред в турнира, но за жалост не ни достигна късмет, за да го сторим.

Сега ни очаква мач срещу сериозен отбор, който започна шампионата по доста добър начин. Подхождаме с респект и уважение към "Любимец", който победи шампиона на България и събра в актива си 6 точки от първите три кръга.

От нашия отбор искам да продължава да се развива във всеки мач. Вече насочваме мислите си към първенството и по-конкретно към предстоящата среща. Основната ни задача е да възстановим добре футболистите, а те да изиграят отговорно и мотивирано двубоя."



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).