ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Задължени сме да победим, за да изпълним мечтата на много хора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:38 / 24.07.2013Коментари (51)8344
© Plovdiv24.bg
Днес се проведе редовната пресконференция на Ботев преди срещата-реванш от втория кръг на Лига Европа срещу Жрински (Мостър). Пред медиите застана старши треньорът на "канарчетата" Станимир Стоилов. Ето какво сподели той в резюме:

"Оценяваме важността на срещата. Задължени сме да играем добре, за да изпълним мечтата на много хора за преминаване в трети кръг. Дано футболистите вземат положителната емоция, а да не си помислят, че могат да вземат двубоя без максимума от себе си. Ако не го направят съм сигурен, че ще имаме проблеми. 

Всяко отпадане от Европа е болезнено. Най-вече за мен. Аз бих го приел доста тежко. Едва ли ще се правят трагедии, ако отпаднем. Но аз искам да играем максимално дълго в евротурнирите.

За мача утре отпадат Вандер (контузен), Валери (наказан) и Джинич (няма картотека). Веселин Минев е с болежки, но се надявам да е готов. Наясно съм със състава, но проблемите с тези футболисти ми дават няколко варианта в защита и нападение, но който и да играе ще трябва да ги замести".

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Atanas Findzhikov
премахни филтъра

-17
 
 
Ква мечта бе Мърльо? С кой сте играли досега, че чак "мечти сбъдвате" бе ? Че играете добре играете, ама срещу тези жалки отбори, които ви се паднаха, благодарение на коефициента на ЦСКА, "сбъдване на мечти" звучи комично! Когато биете Щутгарт, тогава ще може да се говори за гордост, за .....мечти и за тем подобни неща! Това в момента са жалки приказки, които целят защита на тлъстата заплата, както и тези на останалите в клуба! Само идиот би се усъмнил, че нямаше да отстраните ония нещастници от Казакстан, и отново такъв би се съмнявал в отстраняването на ония утре, дето Астана са като Барселона пред тях! Само като им видях стадиона и публиката.....ми то на Спартак стадиона е в същото състояние! То бива, бива нещастие и жалък популизъм, ама тва ващо на нищо не прилича! Евала на Лудогорец тази вечер! Смазаха именит съперник и шампион на страна като Словакия и ги биха само с 3:0 макар, че реално трябваше да бият поне с 6 гола разлика! Слован не са никак лош отбор и дори и тази вечер играха силно, но българите бяха с класа отгоре! Ей на такава победа да кажеш евала! Ето срещу такъв съперник победата е гордост! .....Жълти еничари!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Нов ръководител в Ботев, ще отговаря за връзката с културните институции в Пловдив
КПБП: Чака ни лято с много емоции и отговорности
Ботев започва селекцията за Лига Европа с френски защитник
Ботев вдига бюджета за Европа
Основен играч на Ботев с повиквателна за националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: