ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Цветан Василев отказал да вземе ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:45 / 06.08.2013Коментари (43)9506
© Plovdiv24.bg
Футболният ЦСКА е предлаган на банкера Цветан Василев преди 2011 г. настоящият собственик на Ботев (Пловдив) обаче не се е съгласил да помага на "червените", призна самият той пред "Преса".

"Имало е такива подходи към мен. По принцип съм фен на ЦСКА. Спряха ме най-вече притесненията по отношение на агитките и най-различните "доброжелатели". В Ботев ме плени всеотдайността на публиката, готовността да следваш тима дори в "Б" група и "В" група, да ходиш на мач като на празник. Феновете на ЦСКА са и по-разглезени, при тях победата е на вскяа цена, а дори второто място е провла. В Пловдив хората се радват даже и на частичен успех. В грандовете сутуацията е различна, за тях първенството е като война", каза Василев.

Относно спасителния план за Александър Томов за клуба той изрази скептицизъм. "Едно публично дружество, за да се предлага на борсата, трябва да се маркетира. Т. е продуктът първо трябва да бъде създаден. Не може да продаваш само мечти и въображения. Всеки купува актив, ако може да види как той работи и какви са очакванията за развитието му след инвестицията в него. А това в ЦСКА е по-скоро отчаян зов за помощ", сподели банкерът.

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Ем Ботев сума ти години,като не струваха нищо и бяха се в по-долните редици,на класирането много ясно,че ще се радват и на частичен успех.А пък ЦСКА с годините са се доказали,като отбор,който винаги се бори за победа все пак е най-успешният клуб в България, (макар че в последните години и особено сега не си личи) и затова всяка загуба или 2 място се приемат тежко.
-5
 
 
"В Пловдив хората се радват даже и на частичен успех. В грандовете сутуацията е различна" - Както личи, дори собственикът на ботев не го смята за гранд, за разлика от разни заблудени фьенувье.
+4
 
 
защо все още има недорасли мишки дето се пишат фенове на локо а те не са и пишат колкото да цапат форумите много пъти съм ви пожелавал и на локото да се намери собственик като нашия и той да строи бази за бъдещите футболни звезди които ще израстнат в Пловдив дано Василев реши да помогне на Спартак и на Марица но на дали и там има лешояди комунистически дето гледат само да смучат без да влагат средства
+5
 
 
Цв. Василев е в нашия клуб, не като фен на Ботев, а като бизнесмен с добър нюх. Той вижда в проекта Ботев една неизползвана ниша за печалба. Силно се надявам, това да се случи, и Ботев да стане първият клуб в страната, в който инвестициите са печеливши! Относно футболните пристрастия, наистина е малко странно - Цв. Василев, Гр. Ганчев, Домусчиев, Коко Динев, четирима от собствениците на водещи отбори у нас, са фенове на ЦСКА, а този отбор се лута немил-недраг, от Титан, та на Лупи!
+10
 
 
Тва че е фен на ЦСКА всеки го знаеше! Мислих че и циганетата са наясно, но не би. И кво странно има? Батков пък е фен на Ботев, съдба кво да правиш. Въпроса е за кой ще построи стадион и база
+11
 
 
Мили ми хлебарчици.А крал Коко на кой отбор е фен? Хахахахахаха
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+9
 
 
Айде пак кажете колко е велико льокото и как "жълтити" са прости.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 06.08.2013 г.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 06.08.2013 г.
+10
 
 
Да не е луд? В това гнездо на оси от шайка негодници, чакащи само на врътки и източване на пари, а клуба - кучета го яли! Затова го докараха до тука! Браво на г-н Василев за разума, който вложи и създаде проекта БОТЕВ! И то - основно заради това: "В Ботев ме плени всеотдайността на публиката!"
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: