ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Задължени сме да победим, за да изпълним мечтата на много хора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:38 / 24.07.2013Коментари (51)8307
© Plovdiv24.bg
Днес се проведе редовната пресконференция на Ботев преди срещата-реванш от втория кръг на Лига Европа срещу Жрински (Мостър). Пред медиите застана старши треньорът на "канарчетата" Станимир Стоилов. Ето какво сподели той в резюме:

"Оценяваме важността на срещата. Задължени сме да играем добре, за да изпълним мечтата на много хора за преминаване в трети кръг. Дано футболистите вземат положителната емоция, а да не си помислят, че могат да вземат двубоя без максимума от себе си. Ако не го направят съм сигурен, че ще имаме проблеми. 

Всяко отпадане от Европа е болезнено. Най-вече за мен. Аз бих го приел доста тежко. Едва ли ще се правят трагедии, ако отпаднем. Но аз искам да играем максимално дълго в евротурнирите.

За мача утре отпадат Вандер (контузен), Валери (наказан) и Джинич (няма картотека). Веселин Минев е с болежки, но се надявам да е готов. Наясно съм със състава, но проблемите с тези футболисти ми дават няколко варианта в защита и нападение, но който и да играе ще трябва да ги замести".

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Успех съграждани,смажете ги тези и мислете за следващия съперник!Само ЛОКО!
+3
 
 
Аййй канариии!!! Да си пожелаем победа, отново с хубава игра! Очаквам стадион Лазур да е малко по-пълен от мача с Астана. Ботевистите, пловдивчаните по морето ще са пак на линия. Но неутралните фенове, почиващи на морето, бургазлиите, както и фенове от други градове, очаквам да проявят по-голям интерес към Ботев. В предните мачове първите полувремена ги изиграхме тактически. Срещу Астана Мъри нарече този стил "изморяване на противника". Убеден съм в тактическите познания и умения на Ц. Цветанов. Треньорът на Зрински очаква натиск в първите минути. Ще очакваме да видим, какъв ще е нашият отговор. Благодаря на феновете на Локомотив за подкрепата! Предполагам, ще има такива и на стадиона. Има един-двама със скрити коментари, които можем да ги игнорираме. Знаем приказката за стадото и мършата.
+1
 
 
Кой, ако не ние.Кога,ако не сега.Газ до Лас Бургас.Умната по пътя,и самоотвержено на стадиона.Времето е слънчево,бирата студена,а рибата на тигана.И на края на мача пак със същата песен да поздравим България която дразни някои,но е символ на Ботев Пловдив.
+16
 
 
Успех днес в Бургас съграждани, искрено ви пожелавам изразителна победа днес както над Астана!!!
България над всичко! Парламента - кота 0 :)
на 25.07.2013 г.
+9
 
 
Погледнете добре класирането в дясно ! Един от последните пъти когато ще видите Ботев не на първо място предстоящият сезон ;) Честито на Лудогорец ! А сега гас за Бургас !
+8
 
 
Буферите ни заливат с пумия докато могат защото трибуна не било ясно кога ще вдигнат и от махалата отново предложили да направят джамия. Щели да хвърлят кокалчета и да кълнат преди мач. :D
+2
 
 
Ах, колко жалко е , да си черно-бял пе*ал .
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+2
 
 
Горещото време засилва шизофрениите и психопатиите . С кое от казаното от Мъри не си съгласен , цървул ? Ти треньор ли си , специалист ли си (освен по лепилата) ? Гледай си насрания отбор и мизерната поляна , и се съсредоточи по кофите , че даже и бат Коки се чудеше 2 месеца дали пак да ви оноди.
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (8)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: