ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Емисари на Блекбърн харесаха Неделев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:48 / 23.07.2013Коментари (23)7458
© Plovdiv24.bg
Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев се превръща във все по-апетитна хапка. Поредният силен европейски тим, който се нареди на опашката за таланта, е Блекбърн. 

Според информации в английските медии представител на тима е бил на трибуните на стадион Христо Ботев и е изгледал рецитала на Неделев срещу Левски. Младокът заби два гола, които бяха истински шедьовър.

Неделев наскоро подписа нов договор с канарчетата при значително подобрени финансови условия. В него е заложена и сумата от 1,5 млн евро, като освобождаваща клауза.



Източник: в. "Меридиан мач"
Още по темата: общо новини по темата: 17
23.07.2013
23.07.2013
22.07.2013
21.07.2013
21.07.2013
21.07.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В Англия с изключение на максимум 6-7 отбора във ВЛ, останалите са, да си го кажем направо - повече или по-малко дървари. Всички помним как преди години само съдията спря ЦСКА срещу същия този Блекбърн. Помним и как Локото едва не повали Болтън. А помним как играхме като с равни срещу Уигън миналата година, макар и в контрола. Така че Тошко няма място в тяхната "Б група". Мястото му там е в отбор от минимум топ 10 на ВЛ.
+4
 
 
Като гледам какви дървета се подмятат напред-назад за много по-големи суми, 1,5 млн. си е направо смешна за 20г талант. С какво е по-лош от един Йоветич например, да не говорим пък за вечната надежда Божинов. На това момче трябва да му сложат поне 10 млн. трансферна цена, има още много потенциал да развива. Да си намери някой като Паломба и да се цели към големите клубове в Италия, Германия или Испания. Там умеят да ценят и развиват талантите, в които си влагат парите; ще го подготвят ако не за първия отбор, то поне ще го обиграят в някой сателит, докато стане готов. Иначе има риск някой островен слабак (като горецитирания) да го прилапа и да му отиде кариерата.
+5
 
 
Тошко,не е за Англия,особенно за долните дивизии.Той има изключителна техника поглед върху играта и пас,но е мек и фин футболист.А в долните дивизии на Англия се играе силов,на моменти груб футбол.Най-доброто за него е Испания,Франция или Португалия.
+5
 
 
За нас цената винаги ще е ниска,но трябва да приемем,че така ще работи клуба и за напред.Това е верния път,да се развиват юноши от школата и да се продават на висока цена.Собственика налива много пари и аз смятам,че заслужава някой ден клуба да се самоиздържа от подобна коректна и законна дейност!Нека до тогава да се наслаждаваме на Тошко и отбора,а каквото е писано ще стане.
-1
 
 
Ако някой клуб изкара над 1.5 млн. евро го копува на момента, толкова е цената за късане на договора.
+8
 
 
Хмм какви са тези Блекбърн, в момента ако ги хванем, ще ги бием, играят в незнам си коя група в Англия. Какво им дава право да се мислят за по - стойностен и голям отбор от нас, че да ни взимат играчите. ТОШКО трябва да отиде в голям европейски отбор, както направи навремето ИЦО. За тази цел обаче ще трябва да играе в Ботев, минимум до края на сезона, ако не и другия. Да играе в Ботев, за момента е най - доброто за Неделев.
+9
 
 
Сумата от 1.5 млн. евро е възпираща евентуалния му трансфер. От ръководството очакват, той да развие таланта си. До вчера Тошко не използваше десния си крак. И ако започне да центрира, да шутира с двата крака, той веднага става футболист от друга величина. В Ботев се надяват, че в клуба има още простор за развитието на Тошко! А също, че и за него самия оставането при нас на този етап ще е по-целесъобразно.
-20
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
на 23.07.2013 г.
+9
 
 
В България няма футболист който да струва повече от 2-3 милиона евро и горе доло може да се кажер,че нямаме и футболист който струва повече от Тошко. Най-добре за него би било да изкара в Ботев и тази година,защото името му става все по известно сред емисарите и скоро ще го поискат и такива от сериозни отбори а това е 100% сигурно защото Тодор ще направи един отличен сезон,Ботев ще бъде в тройката а може дори и шампион.Тогава вече ще е препоръчително да го продадем защото ще е завършен футболист и развитието му трябва да продължи в клуб по-голям от Ботевл. Повече от 3 милиона евро не вярвам да вземем за Тодор а то хич не е и малко!
-4
 
 
хора слезте на земята в България няма футболист, който да струва повече от 2-3 млн. евро
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: