ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо Александров: Няма никакъв шанс Мъри да поеме Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:01 / 13.07.2013Коментари (69)10541
© Plovdiv24.bg
Няма шанс Станимир Стоилов да остави Ботев и да поеме Левски. Това съобщи спортно-техническия директор на "канарчетата" Александър Александров.  Кривия дори обяви, че Мъри няма желание да се връща на "Герена".

"Най-важното в случая е желанието на треньора. А то е следното - Мъри иска да продължи да бъде начело на "Ботев" (Пловдив)! Няма никакъв шанс Стоилов да поеме "Левски". Ние нямаме никакво намерение да преговаряме с "Левски". Станимир Стоилов е треньор на "Ботев" и ще остане такъв. Той има неустойка в договора си, но дори и "сините" да поискат да я платят, има нещо друго - желанието на Стоилов. Вече разговарях с него и той заяви, че иска да остане начело на "Ботев". Това е!, заяви Александров, цитиран от БЛИЦ.


Още по темата: общо новини по темата: 5
02.04.2014
13.07.2013
13.07.2013
13.07.2013
13.07.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
...ти пък ,кои беше? Кога ти пожълтя ,гъ*ъ, кога стана....ТУРЧИН?
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+8
 
 
Така,нека обобщим.Левски иска да си върне Мъри.Да предположим,че и Мъри иска да се върне в Левски.Днес на летището Н.Сираков каза:"ще направим всичко възможно да върнем Мъри,включително и с финансови средства към него и Ботев".Мъри има договор с Ботев,а в договора има неустойка при напускане на Мъри.Ако толкова много Левски си го искат и Мъри иска в Левски,просто Левски плаща неустойката и си го прибира.Да,ама не.Всичко е театър пред пред сините фенове,че се е опитал да го върне и в същото време да създаде напрежение в нашия отбор,защото са умрели от страх за мача с нас.Сираков отдавна знае,че Мъри няма никакво намерение да се маха от Ботев.Първия кръг тея интриганти отнасят минимум 3-ка ;)
+5
 
 
Типично по левскарски те се смятат за богове но в същност се доказаха като свине като се опитват да развалят елексир като Ботев Пд Има Господ и той не гледа с добро око на хора които искат да развалят нещо направено с нещо сгомнясано
+5
 
 
"Това, което знам е, че е пристигнало официално писмо за започване на преговори. Нашият клуб отхвърля тази възможност и с това за мен въпросът е приключен. В четвъртък ни предстои мач от Лига Европа, а след седмица започва и българското първенство. Предстои ни важен месец, по време на който се нуждаем от спокойствие, за да се фокусираме върху работата си", заяви Стоилов.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+5
 
 
Хитрата лисица Наско , много добре знае , че няма шанс Мъри да поеме говедата . Целта му е да внесе напрежение и интриги в нашият клуб , преди мача ,,Ботев,, - ,,Левски,, и по някакъв начин , да може да отърве разгрома и поредния резил който се очертава.
0
 
 
Сашо какво казваш ти в момента няма никакво значение нека Мъри излезе и официално да каже отива ли си или остава това е важното в момента а не ти какво мислиш щом е имало спешна среща на ръководството значи че нещата може и да са сериозни все пак.Според мен за да стигнат нещата до тук че Сираков да казва че Мъри бил единствената алтернатива за тях тези разговори може би са се водели доста преди това така че чакаме Мъри да обяви какво ще прави с кариерата си при нас
+9
 
 
Правилния да не е луд да си плюе на всичко, което е направил и изградил и ще изгражда?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове пожелаха на Уме и Мертенс "жълто-черна" купа и европейско лято на "Колежа"
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: