ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Левски започва преговори с Ботев за завръщането на Станимир Стоилов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:19 / 13.07.2013Коментари (31)5233
© Plovdiv24.bg
Левски започва преговори с Ботев за завръщането на Станимир Стоилов на "Герена". Това заяви спортния-директор на "сините " Наско Сираков при завръщането на тима от Казахстан, като уточни също така, че клубът е готов на всякакви усилия, включително финансови, за да бъде върнат Мъри в тима.

"Най-важната новина е, че след проведените разговори решихме, че връщане на Станимир Стоилов най-много ни устройва. Вече пуснахме писмо до Ботев, че имаме интерес и искаме да разговаряме с тях за евентуалното му завръщане при нас. Като се срещнем с ръководството на Ботев ще направим всички усилия това да се случи", заяви Наско Сираков при завръщането на тима от Павлодар.

"Обсъждани са и други варианти. Ще направим всичко възможно това да е вариантът за Левски. Поставяме и Ботев в много сериозна ситуация, но всичко зависи от разговорите с тях. Не сме се обаждали на Люпко Петрович", добави Сираков.

Още по темата: общо новини по темата: 5
02.04.2014
13.07.2013
13.07.2013
13.07.2013
13.07.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
СЕНЗАЦИОННО: МЪРИ ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕ НА ГЕРЕНА, но пролетния полусезон и то начело на Ботев, за да им се изцепи на говеждите тикви.
+8
 
 
Наско Раев Павлодарски-този път не си познал!
+6
 
 
Трябва да няма мозък Мъри , за да отиде . Вече има и пълната любов на феновете , свободата да решава всичко спортно-техническо . И най-важното , вече започна да пише първата страница от вълшебната приказка за ,,БОТЕВ,,.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Стоилов има така наречената трансферна клауза при която не можем да го спрем ако иска да напусне 100 хиляди евро беше. Така че от него зависи. Аз мисля, че ще остане.
+5
 
 
Току-що Сашо ги отряза генерално!Няма да има преговори!Той каза,че и Мъри няма намерения да ни напуска!Егати и наглостта на Сирака!
+5
 
 
Сменяйте статията! Станимир Стоилов няма да застане начело на "Левски"! Това обяви спортно техническият директор на "Ботев" (Пловдив) Александър Александров. "Най-важното е в случая е желанието на треньора. А то е следното - Мъри иска да продължи да бъде начело на "Ботев" (Пловдив)! Няма никакъв шанс той да поеме "Левски"", заяви Александров пред БЛИЦ. "Ние нямаме никакво намерение да преговаряме с "Левски". Станимир Стоилов е треньор на "Ботев" и ще остане такъв. Той има неустойка в договора си, но дори и "сините" да поискат да я платят има нещо друго - желанието на Стоилов. Вече разговарях с него и той заяви, че иска да остане начело на "Ботев". Това е!", отсече Кривия.
+6
 
 
Сега е моментът Мъри да покаже, че наистина е един от нас и съм сигурен, че ще го направи и няма да ни предаде!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: