ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо и Пирин Разлог завършиха 0:0 в учебна игра (видео)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:20 / 10.07.2013Коментари (32)6509
Локомотив и Пирин Разлог завършиха 0:0 в учебна игра, играна на стадиона в Разлог. Старши-треньорът на "черно-белите" Александър Станков даде шанс в днешната проверка на играчите, които вчера играха по-малко срещу Брегалница, а титулярите срещу македонците не се появиха в игра.

През втората част в игра се появи дошлия на проби Хосе. Испанецът, който се подвизава в центъра на терена остави допри впечатления с играта си и може утре да получи нов шанс от Сашо Станков.

Първото опасно положение в мача бе след 30 минути игра, когато Тодор Тимонов се отскубна от защитата на домакините и стреля от дъгата на наказателното поле, но стража Крушарски със сетни усилия успя да избие бомбения удар на халфа.

Минута преди това втородивизионния тим остана с човек по-малко на терена след червен картон на Раданов. Футболистът на пиринци получи втори жълт картон след грубо нарушение срещу Станимир Димитров. На негово място наставника на Пирин Иван Стойчев пусна в игра Д. Димитров. 

В края на първата част Пирин създаде и първата опасна голова атака. Македонецът Душан Деленин излъга бранител на Локо и стреля по диагонал, но опитния Стоян Колев успя да отрази удара на полузащитника.

Втората част започна с натиск от страна на Пирин, които след няма и 60 секунди игра претендираха за дузпа след нарушение на нападателя на домакините в наказателното поле, но рефера подмина ситуацията.

Минути по-късно Георги Стефанов беше заменен принудително от Никола Николов. Нападателят се сблъска с противников играч в наказателното поле и получи аркада, която не му позволи да продължи срещата.

Резервата Никола Николов можеше да донесе победата на Локомотив. Младокът изпусна най-чистото положение в целия мач, като не успя да намери добре коженото кълбо в наказателното поле след центриране на Куанг отдясно.

Утре е последната проверка на "черно-белите" от лагера си в Банско. Смърфовете ще се изправят срещу тима на Монтана от 10,00 часа на стадиона на комплекс "Пири". Двата тима ще спорят за купата " Пири Банско".

Локо - Пирин 0:0

Състав на Локомотив: Колев, Куанг, Асен Георгиев, Хр. Стамов, Атанас Атанасов, Станимир Димитров, Цветан Йотов, Ирфан Юсеинов, Запрянов, Тимонов, Стефанов ( Данчев, Николов, Хосе, Коце Марков)








 

Още по темата: общо новини по темата: 43
01.08.2013
31.07.2013
29.07.2013
24.07.2013
13.07.2013
12.07.2013
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Локо-Монтана -0:2"13 минути преди края благодетелят на Локо Пловдив Коко Динев си тръгна ядосан от резултата на мача."
0
 
 
Имахме втория най-слаб отбор в историята ни при Марешки, който вие жълтите не можахте на два пъти да биете - останахте си само със заканите, въпреки че цяла медийна и държавна империя стои зад вас.Така е щото от вас нищо не става, ако ще и султана на Бруней да ви вземе, Паляк!Некадърници! Че и нагли! Вие жълтите можете да бъдете описани само с една дума - паплач!
-2
 
 
Абе, жълта мангусто,ти ли ми говориш за Жоро Илиев? Що не говориш за брокерите и километричните опашки пред тяхната банка, и как нагло ограбиха парите на хората?Хилади хора изгорахя, като не им дадоха да си изтеглят собствените си спестявания.Що не говориш и за Васко Нинов, наркотрафиканта, който наскоро го осъдиха на 20г. затвор за трафик на дрога?Що мълчиш, че предадохте вашия патрон, на който носите името - Христо Ботев, като сложихте чалмата ставайки клуб, който се издържа с парите на ДПС и държавата? Паляк, аз нали съм ви казал на вас селянчетата, че нямате умствен потенциал да се правите на отворени пред нас.Жоро бил се занимавал с наркотици все едно, че вие не бяхте издържани от трафикант на дрога - Нинов. Жоро бил мафиот…все едно, че брокерите са по-малко мафиоти.Паляк, млъкни и не се занимавай с нас, щото вие ако кажете 2 ние ще кажем 200.И за купени титли не ми говори, жълт папагал недоносен, щото Брокерите когато ви държаха управляваха БФС и въпреки това за целия брокерски период имате едно 3-то и 4-то място, а нас Жоро за 2 г. ни направи шампиони и спечелихме суперкупата.Имахме втория най-слаб отбор в историята ни при Марешки, който вие жълтите не можахте на два пъти да биете - останахте си само със заканите, въпреки че цяла медийна и държавна империя стои зад вас.Така е щото от вас нищо не става, ако ще и султана на Бруней да ви вземе, Паляк!Некадърници! Че и нагли! Вие жълтите можете да бъдете описани само с една дума - паплач!
-4
 
 
На жълтите им е толкова интересно в ЛОКОТО,че нямат търпение да излезе тема дори била и за няква си тренировка и веднага като мухи на мед....
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 10.07.2013 г.
-3
 
 
Виж, shpeс - яжте и пийте колкото си искате, но не лъжи и не манипулирай! Особено младите не лъжи! Не само не се предадохте през годините, но направо свалихте гащи пред наркотрафиканта! Умряхте от кеф, че изплувахте от Б група с цената на заличаването ви като клуб - кюстендилци трайно се настаниха в Лаута и си правеха каквото искат. Уговорени мачове, с треньор - доктор по "специални мазила". Купената титла много ви зарадва, но тя не е ваша, а тяхна - затова имате само калъфката от нея. В живата наистина няма място за слаби личности, но вие се оказахте такива - преклонихте се пред чуждоземци - кюстендилци, турци и какви ли не други.. Даже идолите ви са с наколенки пред тях, само и само да лапат парички. Единият от тях загуби сина си от "професията" на Главния, но това не му попречи да се радва наравно с него! Какво падение! Какво падение - да знаеш, че ви е купена титлата и да обикаляте града с открития рейс! Няма други, които искат да се самозаблуждават, като вас! А, за сърцето и идеала най-добре го каза вашия фен с таксито! Та тия чужденци оставиха един, по-скоро половин стадион, половин публика, половин футболисти и потници - наследници на беси, ювета, неаполитани! Така станахте за смях на цяла България и сте единствения отбор, който навсякъде посрещат мощно с "Цигани, цигани, цигани". С всичко това ли се гордеете? С най-много убити президенти, чиито мутренско повдение определяше поведението на клуба, неспиращи, меко казано съмнителни мачове от години наред, че и до сега.. Тия всичките президенти ви подхвърляха малки залци, за да сте им верни! Ограбиха ви, ограбиха всичко каквото може да се граби, ограбиха и душите ви. Оставиха ви само името Локомотив и чернобялото рае! Щастливци, нали?! Пийте, да - пийте дано забравите..
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 10.07.2013 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-3
 
 
0:0 нормално, ветераните не са играли :)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 10.07.2013 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+4
 
 
Скъпи приятели, През настоящата 2013 година се навършват 15 години от създаването на една от най-организираните групировки в България, а именно GOTT MIT UNS. От 1998 година досега, сплотени в духа на приятелството и в името на Локомотив, ние неотлъчно следваме и подкрепяме любимия отбор и в радост, и в тъга отстояваме и ревностно защитаваме позициите и принципите си, водени само и единствено от любовта си към клуба... този клуб, който осмисля живота ни. По-голямата част от момчетата в групата са по стадионите още от 80-те години и следвайки убежденията си не са предали или продали любимото Локо нито за миг. Напротив, днес още по-яростно защитават черно-бялата идея и предават своите безкористни идеали на по-младите покрай тях. През тези 15 години ние сме преминали през множество трудности и перипетии. На тях се противопоставихме с несломима ярост и в същото време с безпрекословна любов към отбора и към приятелите си...защитавахме ги докрай...и се запазихме като общност! Защото в живота няма място за посредствени и слаби личности. Ние не се предадохме през годините и създадохме едно голямо семейство, изградено изцяло на доверието помежду ни. Нашата вяра, нашите юмруци, нашият глас - винаги са били единни и са ни крепили във времето. Благодарим на всички, които са били, и още са, заедно с нас по стадионите и извън тях, подкрепяйки отбора на сърцето ни и идеала на живота ни - Локомотив Пловдив. Нека всички заедно продължим да живеем според традициите на истинските футболни фенове, на истинските мъже! Каним всеки, който иска да сподели с нас празничните мигове и поне за няколко часа да се отърси от сивото си ежедневие, да заповяда на 13.07.2013 г. от 10.00 часа в местността до хижа "Здравец", където се намира вилата на бившия "Стъкларски завод". Организацията включва кетъринг и музика, а домакините от вилата предлагат и стаи за преспиване. Доброто настроение е гарантирано! GOTT MIT UNS - 15 ГОДИНИ ЧЕСТ И ВЯРНОСТ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: