ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо победи Пирин (Разлог) с 3:1 в учебна игра
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:13 / 05.07.2013Коментари (35)7925
© lokomotivpd.com
Локомотив (Пд) победи Пирин (Разлог) с 3:1 в учебна игра, която се проведе днес следобед на терена на комплекс "Пири" край Банско. Двата тима играха в две части по 35 минути.

В 3-ата минута черно-белите поведоха в резултата с гол на каращия пробен период Иван Каракостов, който посрещна с крак подаване отдясно на Николай Николов.

Три минути по-късно Дани Кики отправи удар от воле с левия крак и Николов на далечна греда вкара за 2:0.

В 15-ата минута Тимонов изведе Георги Стефанов в чиста позиция и нападателят отбеляза с шут фронтално срещу вратаря.

В началото на втората част символичните домакини намалиха на 3:1 чрез Цецо Барсанов, който изскочи сам срещу вратаря Петър Денчев и го прехвърли.

Локо игра в състав:

Стоян Колев (36-Петър Денчев), Костадин Марков (60-Руслан Куанг), Христо Стамов, Мартин Кавдански, Запрян Запрянов, Иван Каракостов (55-Аласан Н'Дайе), Станислав Маламов, Николай Николов (65-Станимир Димитров), Тодор Тимонов, Георги Стефанов, Дани Кики (41-Диего Фераресо).

 

Още по темата: общо новини по темата: 43
01.08.2013
31.07.2013
29.07.2013
24.07.2013
13.07.2013
12.07.2013
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А защо феновете на Металик-Ботевъ пишат в нашите теми, хайде, спрете! Пишете за новата трибуна! И дали ще отстраните Астана в Бургас!?
-1
 
 
Добро начало за интегриране.Учете,не крадете и се къпете.После теглете ипотетичен заем от банката на Цветан и станете неин собственик.Докарайте удобен нов премиер вместо да му търкате килима за просия и седнете на масата до нас като равни.С ризи,не с потници.Заедно можем да слушаме чалга,да играем в казиното на Озкан или да залагаме на тото в югозапада.Ще си пием питиетата в Кошарите,Емилия ще ни пее разголена на уШе,а прекалилите ще изтрезняват в Аджъбъдем.
-5
 
 
Колко болка и мъка е натрупал тоя буфер for ALL. Излял си е болката, ама едва ли му е олекнало. Ние пак сме тук, ние пак сме повече, ние пак сме първият футболен клуб в България. А такива като него остава само да плюят по форумите и да пеят за жълтите по време на мачовете си дори срещу Враца и Монтана...
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Цяла демократична България е скочила да сваля правителството на БСП, БПС и Атака! Всички нормални хора са против тази корумпирана номенклатура! Само жълтите измекяри седят да турска подлога и лижат задните части на Доган, Цветан, Делян и Ирена! ЖълТУРЦИ, скоро ще видите как ви посрещат в цяла България! Защото не можете да заблудите хората! Докато ние протестираме за гражданско общество, вие се радвате на комун-дс-ибрикчиите ви, дето ви хвърлят по някой лев, за да ви запушат устите! к-***ата Бареков е истинското лице на "отборчето на всички власти", което цял Пловдив презира! Вървете си по селата да берете доматето!
+4
 
 
Жълти еничари,помните ли онова 0-7 от зимата????? Верно, че беше отдавана, а вие толкова трудно помните, но да ви напомня! После ми говорете за ТОТО или се подигравайте със съперниците в контролите! Нещастници! В такива моменти сте достойни само за съжаление!
+1
 
 
Жълти тъпоъгълници, много сте се наперили нещо? Все едно сте били някой евро-гранд вчера?! Толкова сте смешни! Толкова сте се превъзбудили след близо 20 годишната ви футболна кома, че направо смърдите! Радвайте се на жалката ви победа над отбор, който е по-слаб дори от Видима Раковски и си мислете, че сте нещо! Сега и тук като им вкарате 3-4 гола и ще стане страшно! Толкова сте жалки! Очаква се и следващия ви съперник да е световно неизвестен и няма да има нищо ненормално ако отстраните и тях! Ако до групите ви се падат все такива аматьори нищо чудно да влезете, но при първия сериозен отбор....ще бъдете тотално разкрити! Вчера даже тия нещастници са ви съсипали през първата част и след случайния, но иначе красив гол сте "забъркали бетона" типично във ваш стил! Смешни сте като се перите толкова след снощната победа! Това фенове на голям и силен клуб не биха го допуснали! Допустимо е само за жалки фенове, които не са видели добро от десетилетия! Много бързо забравихте, как до вчера играехте с Тунджа Ягода и след трудна победа с 1-2 пиехте по цяла нощ! Много бързо забравихте загубите от Добруджа, че днес имате наглостта да се подигравате с нашите съперници и то в контролни срещи!? Тъпа и гнусна паплач сте вие жълти депесари, но отново всичко ще ви се върне и то тъпкано! Скоро започва първенството, в което повече ще печелите, но победите ви ще идват предимно след намесата и натиска на про-турския ви благодетел! Ще има мачове обаче, в които и той няма да може да ви спаси и тогава пак ще ви слушаме жалките оправдания! В момента имате уникална финансова и респективно медийна мощ и именно заради медиите се надъхвате допълнително, но у нас има още няколко мощни клуба, които действат сериозно без да бият тъпана .....и когато се срещнете с тях отново ще ви лъснат селските задници и срама неминуемо ще дойде! Дерзайте, защото бея най-вероятно ще ви купи титла или купа, но ако знаете цената, която ще платите за тези неща, които правят за вас в момента, .....жална ви майка! Един ден истината ще лъсне! Само потрайте , а до тогава се радвайте на "грандиозните" победи над отборчета като Астана и си мислете, че сте нещо! Да, сега сте нещо, но без бея НИЩО НЕ СТАВА ОТ ВАС, защото сте скапана рая, която не струва нищо като общност освен когато зад вас са силните на деня! Без Кара-бея сте просто една селска сган!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: