ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Топспорт: Дани Георгиев отива в Черно море с Венков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:30 / 30.06.2013Коментари (29)8616
© Plovdiv24.bg
Черно море се подсили с две сериозни имена. От утре към варненския тим ще се присъединят опитните Михаил Венков и Даниел Георгиев, според Топспорт.

Футболистите са постигнали лесно договорка за условията, при които ще играят за "зелено-белите". Венков е ляв защитник, с доста серизен опит в националния отбор, играл за Литекс, Локомотив (Пловдив) и ЦСКА, откъдето бе освободен.

Именно позицията на левия защитник беше невралгична за Черно море след напускането на Детелин Димитров, Себастиан Комел и по-рано през зимата на Ивелин Янев. Даниел Георгиев не е ново име за Черно море и публиката, тъй като игра там до 2009-а година, след което премина в турския Ордуспор.

Централен полузащитник също беше в списъка на треньора Георги Иванов. Георгиев напусна Локомотив (Пловдив) по взаимно съгласие, като имаше опции да продължи кариерата си в чужбина.

Информацията все още не е потвърдена или отречена от Локомотив.


Източник: Топспорт
Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
С треньор като Гондзю без средно образование който и да отиде в Ч.море няма бъдеще!
+12
 
 
Халфът на Локомотив Пловдив Дани Георгиев категорично отрече информациите пред репортер на PlovdivDerby.com за негов трансфер в Черно море.
+14
 
 
Дани Георгиев :"Няма такова нещо. Имам си договор с Локо Пд и в понеделник тръгвам с отбора за Банско. Не знам как могат да се пишат такива глупости"
-2
 
 
Да се разделяш с младите и перспективни играчи за сметка на пенсионираните за футбола стари помиари - изритани от бившите им клубове, ...това може да го направи само един хазартен бос !
+3
 
 
Пропуснах да спомена, че жълтите еничари,колкото и да говорят глупости по наш адрес истината е една! Истината е,че тази година ще бъдем далеч,далеч по-опасни в дербито за разлика от миналата година, когато се канеха да ни бият с 5-6 гола разлика и в двата мача, а накрая поне взеха по една точка! В момента отбора ни има много класни футболисти, като новите попълнения са доста качествени! Това го знаят всички жълти селяндури и този факт не е никак радващ за тях! Дерзайте жълти депесари и гледайте да биете в четвъртък, че иначе срама ще е несравним! Естествено и евентуален успех за вас няма да е нищо особено имайки в предвид съперника!
+4
 
 
Дани през изминалия плу сезон беше неузнаваемо слаб! Очевидно вече няма мотивация да играе при нас, пък и в сегашния отбор той няма как да е един от най-добрите ни играчи, както беше досега! Локото този сезон ще е много по-силен отбор и новите попълнения го доказват! Успех на Дани! Щом му е по-добре в посредствени отбори, така да е! Аз лично не съжалявам за него макар, че го уважавам много! Все пак най-важното е ,как се представяш на терена, а той, особено през пролетта не беше никак на познатото ни ниво!
+3
 
 
На Дани му стана ясно, че няма как да се пребори за място в центъра, особено след привличането на страшилището Н'Дайе, Дани трудно щеше да намери място в титулярите. Той това много добре го знае и затова предпочете да отиде в Черно Море при Гонзовица
+4
 
 
Алоооооууууу....по линията СопУт-Карлово-Коматьево да не се обаждат...
+2
 
 
ейй тея жълти глисти се по нашите теми висят
+3
 
 
Нека ЖълТурците се радват... Коко обаче знае къде да търси и ще намери много по-добър от него. Успех Дани!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: