Бултрасите оттеглиха подкрепата си към "Пловдив 2019"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
18:10 / 10.06.2013
11501
Феновете на Ботев публикуваха в сайта си декларация, с която оттеглят подкрепата си към "Пловдив 2019", която е в основата на кандидатурата на града ни за европейска столица. Публикуваме декларацията без редакторска намеса.

Фен-клубът на Ботев Пловдив, в който членуват няколко обединения на "Bultras", оттегляме официално подкрепата си към Общинска фирма "Пловдив 2019", която издига кандидатурата на града ни за Европейска столица на културата след 6 години. "Пловдив 2019" доскоро търсеше съпричастността ни за начинанието Пловдив да е Европейска столица на културата. Най-подло обаче те решиха да вмъкнат тихомълком деградирали организации и хора - нещо, с което ние сме твърдо против.

Искаме категорично да заявим, че нямаме намерение да подкрепяме, нито да влизаме, в каквито и да било инициативи повече, с организация, която подкрепя деградирането на хората, на иначе цялото наше безморално общество.

Обръщаме се най-вече към кмета по културата г-н Стефан Стоянов:

Г-н Стоянов,

Задавате ли си въпроса защо в Пловдив никога не е имало уличен парад на тези "хора"?

Ако така си представяте Пловдив през 2019 година, пълен с объркани и психично болни хора молим да ни извините, не сте познали. Ние не само сме до тук с подкрепата ни. Нямаме никакво намерение да търпим това унижение и се противопоставяме на това ваше решение да превърнете Пловдив в гей столица. Искаме ясно да кажем на всички, че градът ни няма да стане кошче за отпадъци.

Г-н Тотев,

много бързо, откакто дойдохте на власт се продадохте на чуждоземни влияния от "Гьоте инстут" и посолството на САЩ, които от край време работят за унищожението на нашия морал и култура.това, че вие позволявате в пловдивските заведения и улици да има седмичен фестивал на гейовете е нещо, което дълбоко притеснява всички.

Колкото и свободен да е Пловдив, откъм различни култури и религии, все пак си има някакви граници. На местата, където се прожектират подобен вид филми има сериозна пропаганда на хомосексуалност, което си е в противовес на всички закони в Република България. В следствие на тези действия децата ни се изродяват, а в тях започват да изникват въпроси за проституиране и за свободно улично хомосексуално поведение, което днес се приема за нормално.

Ние не мислим, че подобен вид отношение биха били добър пример за младите хора. Не смятаме, че и такива хора биха възпитали добре своите деца. Напротив, ние сме убедени, че това е строго погазване на българските традиции и канони.

Затова, настояваме да се вслушате в нашето искане и да ни спестите тези обиди. Напълно безразлични ни са интимните отношения на тези "хора" и не смятаме, че този вид пропаганда на улицата и по заведенията е нормална.

Обръщаме се и към собствениците на местата, където им е позволено да пропагандират обърканите сексуални изблици група наркомани.

"Господа бизнесмени, осъзнайте се. Пловдив е бил и ще бъде свободен град, но чак до там ли я докарахме, че приютявате тези бездомници. Вие също допринасяте за упадъка и разложението на нашата култура. Ние няма да стъпнем във вашите заведения и ще пропагандираме на всички да не посещават - Конюшните на царя, Пожарната, Грамофон, Artnews cafe, пиано бар Fourplay и Mojito".

Не си и помисляйте да превърнете този деградирал фестивал в ежегодно събитие. Следващият път нашия отговор ще бъде на улицата където всеки, имащ се за свободен българин, ще изрази мнението си заедно с нас.

Нашето възмущение е подкрепено от "Сдружението на футболните привърженици в България" с председател г-жа Елена Ваташка, в която членуват голяма част от фен-структурите в България (приложено писмо до кметовете на град София г-жа Фандъкова и на град Пловдив г-н Тотев)

Подписано от обединени фракции "Бултрас"


Вижте отговора на кмета Иван Тотев ТУК.



Виж коментарите (39)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).