Чико си пожела за ЧРД трета титла от Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
08:36 / 03.06.2013
4874
Пловдивската футболна легенда Динко Дерменджиев-Чико вчера отпразнува 72-рия си рожден ден и си пожела за догодина трета титла и Купа на България за любимия "Ботев" (Пд).

"През 2014-а се навършват 55 години, откакто дойдох в клуба и затова искам купата освен златните медали в първенството - призна Чико за "Труд". - Щастлив съм, че нещата в "Ботев" се развиват в правилна посока. Строят се нова тренировъчна база и модерен стадион, а успоредно с това треньорът Станимир Стоилов гради отбор със собствен стил и почерк. Ще бъда безкрайно радостен, ако доживея да отпразнувам още някой и друг трофей."

В личен план Динко Дерменджиев си пожела здраве и дълголетие, за да може да се радва на още внуци.

"Засега имам само един на 13 години - разказва иконата на "Ботев". - Но той живее в Щатите не съм виждал нито него, нито големия ми син Цветозар повече от 7 години. Другият ми син Димитър също беше в Щатите, но издържа едва една година и се върна, тъй като при него носталгията по родината надделя."

"Малкият" Димитър Дерменджиев вече е на 33 години и е завършил магистратура по история и география в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" и няма никакво намерение да ходи на гурбет.

"Надеждата ми за още внуци е в Митко - споделя баща му. - Но още живеем заедно в един малък апартамент край стадион "Христо Ботев" и той не може да се ожени. Затова вземаме мерки да има собствено жилище."



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).