Uhlsport облича Ботев с екип по поръчка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (87)
18:40 / 28.05.2013
12485
ПФК "Ботев" Пловдив ще ползва продуктите на германската компания за спортни стоки Uhlsport през следващия сезон. Профилираната в производството на футболни стоки фирма ще осигури пълна екипировка за първия отбор и всички формации от академията на клуба.

През сезон 2013/2014 представителният тим на "Ботев" ще има на разположение четири различни екипа, като официалният ще бъде изработен по поръчка.

"Фланелката, която футболистите на "Ботев" ще обличат в мачовете си през следващия шампионат, не фигурира в официалния каталог на Uhlsport. Тя ще бъде разработена и произведена специално за нуждите на клуба. Екипът ще бъде завършен и ще пристигне в Пловдив в навечерието на първенството", заяви за клубния сайт официалният представител на германската компания за България Младен Стойчев.

Всички отбори от "жълто-черната" школа ще бъдат оборудвани с официални и тренировъчни екипи и анцузи, както и с шуби и раници. Всички продукти от мащабната поръчка, включително и тези за академията, са изработени в Германия.

"Договорът между "Ботев" и Uhlsport бе сключен миналия четвъртък в централата на компанията. В понеделник всичко вече бе доставено в Пловдив, което е впечатляващо. Изключение прави само официалният екип на мъжкия отбор, който ще бъде забавен заради специалната изработка", поясни още Младен Стойчев, който работи с марката от 1994 година насам.

Източник: botevplovdiv.bg



Виж коментарите (87)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).