Общината се разминала със съд заради стадион "Пловдив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:29 / 21.04.2008
7772
Консорциум "Стадион Пловдив", който спечели наддаването за концесия на едноименото спортно съоръжение, имаше всички основания да съди Общината за нереализираната досега концесия, коментира днес кметът Славчо Атанасов. На сесия в четвъртък съветниците трябва да утвърдят консорциума за концесионер на стадиона. Провеждането на конкурса е законно, е посочила справка на кмета с общинските юристи. Комисията, проверявала документите на участниците, се произнесе преди 6 месеца. По закон обаче, само общинският съвет може да излъчи с решение победител в конкурса. Малко след като конкурсната комисия обяви резултатите си, се оказа, че за имота има два акта за собственост и процедурата се проточи.

Консорциум "Стадион Пловдив", зад който стои бившият лекоатлет Атанас Търев, е предложил с пъти под-обра оферта от другия участник в наддаването - ПФК "Локомотив 1936" АД.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).