Ботев загуби битката за Тракия, отмениха чист гол на "канарчетата"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (181)
19:59 / 10.04.2013
26400
Ботев изпусна шанса да се включи в битката за титлата, губейки с 2:1 като гост на Берое. "Канарчетата" разочароваха многобройните си фенове, които бяха отпътували разстоянието до Стара Загора, след като проспаха първото полувреме и се разиграха едва през второто. Съдийска грешка пък лиши "канарчетата" от точката в мача.

Домакините започнаха изключително силно първото полувреме и с две светкавични атаки разсякоха защитата на "канарчетата" и отбелязаха два бързи гола. Още в 4-та минута Венци Христов бе изведен сам срещу вратаря на Ботев и го преодоля за 1:0. Десетина минути по-късно, по идентичен начин, този път Георги Андонов бе изведен отново от ляво сам срещу Стаховяк и бившето "канарчетата" не сбърка, удвоявайки резултата.

До края на полувремето беройци се затвориха и не позволиха на Ботев да реагира на първоначалния шок.

Едва през второто полувреме "жълто-черните" заиграха на познатото ниво и пред вратата на домакините се заредиха положения.

В 64-та минута Вандер отбеляза нов гол шедьовър и мача се завърза. "Канарчетата" взеха инициативата и започнаха да организират непрекъснати атаки, от своя страна домакините опитваха да контраатакуват опасно. Така се стигна до последната минута, когато страничния съдия лиши Ботев от поне точка, Първо Станислав Костов излезе сам срещу вратаря на домакините, но бе спрян с несъществуваща засада. В продължението Неделев центрира успоредно, на задната греда Костов изравни, но попадението му бе отменено отново заради засада и отново такава нямаше.

Тези ситуации изнервиха агитката на Ботев, която започна да чупи седалки на стадиона на Берое, което най-вероянто ще коства ново наказание за "канарчетата".



Виж коментарите (181)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).