Преди Локомотив - Ботев (Враца)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
14:31 / 10.04.2013
5018
От 19:30 часа Локомотив Пловдив ще е домакин на Ботев враца в мач от междинния 21-и кръг на "А" група. От ръководството на домакините ще открият осветлението на стадиона в парк "Лаута" преди мача. За събитието е отправена покана и към бившия министър-председател Бойко Борисов, но присъствието му не е сигурно. 

Наставникът на "черно-белите" Стефан Генов има доста кадрови проблеми, но централният защитник Кирил Котев се завръща в състава. Георги Мечечиев, Серафим Михайлов, Христо Стамов и Диего са с контузии. 

Треньорът на Ботев (Враца) Тони Здравков е оптимист преди гостуването на Локо (Пд). "Познаваме стила на игра на противника. Няма да ни е лесно, но заради последните събития и резултатите от мачовете през пролетта сме принудени да търсим максимума в Пловдив", заяви старши треньорът Антони Здравков. 

Той няма да може да разчита на наказаните Жайро Родригес и Николай Маринов, аут от групата за мача са контузеният Светослав Валериев и възстановяващият се от операция Павел Петков. 

В групата за мача няма да попадне и Росен Ванков, който тренира наравно с отбора, но още не е в оптималната си форма. Заради наказанието, което получи, защото вдигна червен картон на рефера Александър Костадинов срещу ЦСКА, наставникът на врачани няма да води отбора си в срещата днес. Тодор Гарев, който е по-мощник-треньор, ще бъде вписан в протокола като наставник.

- Това, че срещата ще се проведе на новото осветление, се приема много позитивно от всички в отбора. Това ще бъде първият такъв мач на Лаута и момчетата искат да останат в историята с факта, че са го спечелили. Искаме да вземем и сладък реванш за поражението през есента - заяви пред "7 дни спорт" треньорът на домакините Стефан Генов.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).