Тони Здравков: Срещу Локо ще търсим максимума

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
11:19 / 09.04.2013
3669
Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наказа старши-треньора на "Ботев" Враца Антони Здравков да не води своя тим от резервната скамейка за една среща. 

Наставникът отнесе и глоба от 500 лева за реакцията му по време на двубоя между врачани и ЦСКА. Така в мача срещу "Локомотив" Пловдив отборът на "Ботев" ще бъде ръководен от резервната скамейка от помощник-треньора Тодор Гарев.

С лишаване от състезателни права за една среща бе наказан и бранителят на "Ботев" Николай Маринов. Футболистът ще трябва да заплати и глоба от 200 лева. Той ще пропусне утрешното гостуване срещу "Локомотив"-Пловдив.

В срещата няма да играе и централният защитник на врачани Жайро. Поради контузии двубоя пропускат Пламен Петков и Светослав Валериев. Наставникът на врачани Антони Здравков съобщи, че все още за игра не е готов Росен Ванков, въпреки, че тренира наравно със съотборниците си.

"Най-важното е момчетата да се възстановят максимално бързо от тежкия мач с ЦСКА както физически, така и психически. Във всеки един двубой излизаме за да играем добър футбол. В мача срещу "Локо" Пловдив ще търсим максимума", коментира Здравков.

Срещата между "Локомотив" Пловдив и "Ботев" Враца е в сряда, от 19,30 часа на Лаута.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).