Марешки: Може и да остана

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (151)
15:34 / 17.03.2013
21702
Президентът на Локо не се спря с гостуването си в Нова ТВ, където хвърли бомбата, че приключва с Локо. По-късно днес той бе гост и в bTV, където заяви, че може все пак да остане в отбора.

- Окончателно ли е решението ви да напуснете Локомотив?

- Човек никога не бива да казва никога.

- Значи може и да останете след края на сезона?

- Да, но това зависи от много неща.

- Кои са те?

- На първо място от отношението на феновете към мен.

- Защо все пак се оттегляте? Ползвате се голямо уважение. На мача с Локо (Сф) дори бе скандирано името ви, което е правено за много малко президенти.

- Това е така, но има хора и които не ме искат. Като онзи, който се беше обявил за председател на фенклуба.

- Нали разбирате, че не е сериозно заради един човек да напуснете голям клуб като Локомотив, където сте инвестирали не малко пари?

- Чуват се и други, но не това е най-важното. След като давам пари, искам хората да ме уважават. И след като няма отношение, аз не съм мазохист, за да продължавам. Призовавам привържениците на отбора да не гласуват за мен. Само тези, които искат да променят България. Аз не искам да свързват Локомотив с моята предизборна кампания и политическа кариера. Футболът трябва да е чист от политически вмешателства. Затова постъпвам честно като обявявам решението си още сега. Така по време на кампанията ми Локомотив няма да е намесван с моето име и с която и да е партия. Освен това аз ще изпълня ангажимента си и ще издържам клуба до края на първенството. Той ще вземе лиценз. Освен това ще изпълня и обещанието си да финансирам изграждането на трибуна Бесика.

- Загубата от ЦСКА повлия ли на решението ви?

- Не. Това е само един мач. Ние направихме 5 поредни победи и един равен. Нормално е след такава серия да има и един слаб мач. Една загуба не може да е причина за такова важно решение.

- Зависи ли оставането ви в Локомотив от изборните резултати?

- Не. Аз името си не съм го изградил покрай политиката, а с бизнеса си, благотворителната и обществената дейност. Аз не влизам в политиката, за да печеля, а за да давам и да помагам.

- И все пак има ли шанс да останете и след края на първенството?

- Да, но това зависи от отношението към мен. Ако преценя, че имам нужното уважение и разбиране, може и да променя решението си.



Виж коментарите (151)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).