ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ДК към БФС решава за Ботев - Левски днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:34 / 11.03.2013Коментари (13)3640
© Plovdiv24.bg
Дисциплинарната комисия към БФС ще заседава днес в 17,00 часа. Заседанието на срещата ще е заради инцидентите между феновете на отборите на Ботев Пловдив и Левски. Както е известно и Христо Стоичков поиска наказание за "сините"

Само след два дена Левски и Литекс ще играят за купата в сряда, като ако "сините" не са наказани дотогава, двубоят ще бъде на стадион "Георги Аспарухов".
 
Още по темата: общо новини по темата: 52
19.04.2013
27.03.2013
13.03.2013
13.03.2013
12.03.2013
11.03.2013
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
На 04.05 говедата играят с Локо.Кога пускат билетите?Да им объркаме мислите.
+1
 
 
.....дано помнят Катуница ...... и вземат правилното решение ......че тоя път ми се струва че от цяла България ще са пред ,,голямата ,, сграда в голямото село .........
+7
 
 
Винаги е хубаво, когато Левски и ЦСКА, губят в Пловдив, без значение дали е от Ботев, Локо, Марица или Спартак!
+5
 
 
Някой няма ли да каже на Баджеков че трябва да платят за нанесените щети на стадиона и залата?
+15
 
 
Ако решението на БФС е различно от наказание за Левски и вашата агитка реши да изкаже недоволството си пред сградата в София, аз въпреки клубните си пристрастия към Локомотив Плд ще застана до вас и ще ви подкрепя. Сигурен съм че има доста хора от нашите привърженици които биха се присъединили към мен. В случая не важно Ботев или Локо. Важно е да се подкрепи Пловдив и да се покаже на Софиййската измет че не е добра дошла в Пловдив. В събота ЦЕЦКА ги очаква същото каквото получиха Говедата от вас. Само Локо .... и преди всичко Пловдив
+19
 
 
Гнусната корумпирана продажна вуцанска футболна мафия пак ще вземат решение срещу пловдивдски отбор! Пловдивските фенове - като юмрук обединени срещу шопския произвол!
+12
 
 
Съгласен съм с колегата 4i4oi4o.Kaкто виждате се опитват да изопачават фактите,но видеоматериалите доказват обратното.Баждеков дори обвини и пловдивската полиция,че не си е свършила работата.Ще направя copy paste на коментар по този случай,който направих преди минути в другата тема за лицето Баждеков".Баждеков да не се прави на луд!!!Обвинява всеки и всичко,но има един доста интересен факт!Софийската полиция е поела охраната на феновете им,което е било предварително съгласувано с футболния клуб и нац.фен клуб на Левски както и с пловдивската полиция,която от своя страна се е съгласила охраната преди, повреме и след срещата да се ръководи от колегите им от София.Друг е въпроса,защо куките не наложиха сила за да бъдат спрени тези индивиди. Обвинения към полицията,феновете на Ботев,хубавото време,майки с деца и т.н.т са смехотворни!Така че Баждек или се разграничи или наистина страдаш от деменция!!!"
на 11.03.2013 г.
+13
 
 
Атаката на сините за наказание на Ботев е тотална по всички медии като се изопачават факти за да се оправдаят действията на провокаторите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: